Davadan dönenler bedenen yaşarlar!

Davadan dönenler bedenen yaşarlar!

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ?Unutmasınlar ki davalarından kopanlar bedenen yaşayabilirler ancak ruhen yokturlar. Bir davanın haklılığı, geçici kalabalıkların çokluğuyla değil, ilahi iradeye uygunluğuyla ölçülebilir? dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak partiden ayrılanları ağır bir dille eleştirdi

ERBAKAN İNANMIŞ BİR MÜSLÜMANDI

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Necmettin Erbakan?ı anma etkinlikleri kapsamında Kırıkkale il teşkilatı tarafından düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan SP Genel Başkanı Prof. D.r Mustafa Kamalak, Erbakan?ı hep takip ettiğini ve Erbakan?ı en iyi tanıyan insanlardan birisi olduğunu söyledi.. Erbakan?ı birkaç saat içinde anlatmanın mümkün olmadığını bildiren Kamalak ?Erbakan hocamız kişiliği bakımından her şeyden önce muhterem bir zattır. Hiç bir zaman karşısındakiyle konuşurken `sen` diye hitap etmemiştir. Onun şahsiyetinde enaniyet yoktur. En önemlisi o, inanmış bir Müslümandı. Müslümanlığın adeta suç gibi algılandığı bir dönemde siyasete atılmıştır. `Müslümanlık gerçek anlamda kahramanlıktır` diyerek ortaya çıkmıştır. Şunu açık ve net ifade ediyoruz; ne laiklik ilericiliktir ne de Müslümanlık gericiliktir. O tam anlamıyla hakiki manada bir mücahittir. Bu sebeple gecesini gündüzüne katmıştır? dedi.

 

SORUMLULUĞU ÜSTÜNE ALDI

Erbakan`ın, 1995 seçimlerinde başbakan olarak Türkiye Cumhuriyeti`nin sorumluluğunu üzerine aldığını ifade eden Kamalak, hükümetin 3. gününde işçi ve memura yüzde 50, arkasından yüzde 30 ve yine yüzde 20 zam yaptığını belirtti. Zam yapılırken parayı, "Para babalarından", İMF`den, esnaf ve vatandaştan alınan vergilerden bulmadıklarını dile getiren Kamalak, ?Biz sadece sömürü havuzlarına akan paraları, fakirin mutfağına çevirdik. Başbakan Erdoğan, `3 bin Dolar olan milli geliri 10 bin dolara çıkardık` diyor. Fert başına düşen milli gelir 10 bin Dolar ama sizin kayıtlarınıza göre 9,5 milyon insan yeşil kartlı. 12 milyon insan sosyal yardımlar ile yaşıyor. Milli görüş tevhit temeline dayanan, adalet ve kardeşliği esas alan sistemin adıdır. Bazıları, `Sizden ayrılanlar akıllıca hareket ettiler. Hepsi makam, mevki sahibi oldular. Bu sistemi siz mi hayata geçireceksiniz` diyor.? dedi.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ