Dan Sınavında kıyasıya mücadele

Dan Sınavında kıyasıya mücadele

Kickboks Federasyonu`nun Dan Sınavı Kırıkkale`de yapıldı. 20 ilden, 140 sporcunun katıldığı Dan Sınavlarını Kırıkkale`de mühteşem törenle gerçekleşti. Başpınar Spor Salonu`nda yapılan sınavda sporcular, hem sözlü hem de uygulamalı sınava tabi tutuldular.

YUMRUK VE TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

Sporcular müsabakalardan önce hocalarının sorduğu sorular karşısında ter dökerken, sözlü sınavın ardından attıkları yumruk ve tekmelerle kendilerini ispatlamaya çalıştılar. Kuşak sınavına, 20 ilden 140 sporcunun katıldığını belirten Kickboks Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Şahbaz, "Federasyonumuzun 2011 faaliyet programında yer alan siyah kuşak dan sınavları yapılıyor. Birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci dan Sınavlarını yapıyoruz. Büyük bir katılımla bunu gerçekleştiriyoruz.

 

ÜST SEVİYE

?Katılımların yoğun olmasından çok memnunuz. Bu sınava 140 sporcu katıldı. Bu büyük bir katılım. Bu sınava girenler seçkin sporcular. Kickboks sarı kuşaktan başlar 7 kuşak atlar kahverengi kuşağa gelir, ondan sonra siyah kuşak dan sınavları başlar. Dan Sınavı, Kickboksta en üst seviye sınavıdır. Biz de bugün burada bu sınavı gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. Sınavın sonunda, 8 sporcu başarısız olurken, 132 sporcu ise dan sınavlarını kazandı.

 

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ