Damacana su satışları altın çağını yaşıyor

Damacana su satışları altın çağını yaşıyor

Kırıkkale?nin öncelikli sorunu olan su sorunu maalesef çözülmedi. Şehir şebekesinden akan su içilmediği için günlük onlarca damacana su tüketen Belediye ısrarla şehir şebekesinden akan suyun kaliteli ve içilir olduğunu anlatan ilanlar vererek vatandaşlarl

Belediye kendisi damacana suyu kullanırken, halka şebeke suyu öneriyor.

Kırıkkale?nin öncelikli sorunu olan su sorunu maalesef çözülmedi. Şehir şebekesinden akan su içilmediği için günlük onlarca damacana su tüketen Belediye ısrarla şehir şebekesinden akan suyun kaliteli ve içilir olduğunu anlatan ilanlar vererek vatandaşlarla adeta alay ediyor. Bunla da yetinmeyen Belediye musluklardan sağlık aktığını ileri sürüyor.

İÇİLMEYEN SUYA İÇİLİYOR İDDASI

Belediye zaman, zaman hizmetlerini anlatmak amacıyla büyük meblağlar ödeyerek bastırdığı dergilerde şebeke suyunu ballandıra, ballandıra anlatarak adeta vatandaşlarla alay ediyor. Onlarca lira harcayarak belediye hizmetlerinin anlatıldığı dergilerde daha da öte gidilerek musluklardan sağlık aktığı şeklinde şebeke suyuna atıfta bulunması bardağı taşıran son damla oldu. Oysa herkesin bildiği üzere Belediye binasında günde onlarca damacana su tüketiliyor. Belediye binasında damacana su kullanırken halka ısrarla şebeke suyunun önerilerek büyük haksızlık ediliyor. Durum böyleyken vatandaşlar ?Belediye başkanı evinde hangi suyu tüketir?? diye soruyor.

KENDİSİ DIŞARDAN SATIN ALIYOR

Belediye dışarıdan aldığı suya onlarca lira para ödüyor. Durum böyleyken Belediye ısrarla musluklardan akan suyun içildiğini ileri sürüyor. Hatta Belediye Başkanı zaman, zaman kürsülerden yaptığı konuşmalarda söz suya geldiğinde önünde pet şişe su dururken şehrin en öncelikli sorunu olan su sorununun çözdüklerini ve şehir suyunun içildiğini karşısındakilerin gözüne baka, baka bir güzel anlatıyor. Belediye cephesinden bu durum böyleyken şehir genelinde gerek damacana su satışlarının her geçen gün artması ve şehir çevresindeki kır çeşmelerinden getirilen su miktarı belediyenin şehir şebekesinden akan suyun içilmediğini hatta kullanım suyu olarak bile kullanılmadığını ortaya koyuyor. Bütçesi uygun olan vatandaşlar damacana su tüketirken diğer vatandaşlar ise çevredeki çeşmelerden aldıkları su ile ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Vatandaşlar belediyenin şehir genelinde tüketilen damacana suyun miktarını araştırmasını, özellikle hafta sonlarında çevredeki çeşmelerden ne kadar su taşındığını araştırmasını istiyor. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü