Dalgıçlarımız göreve hazır

Dalgıçlarımız göreve hazır

EKİBİN AMACI, SU ALTI VE SU ÜSTÜNDE OLUŞABİLECEK KAZALARA EN KISA ZAMANDA MÜDAHALE EDEBİLMEK

Dalgıçlarımız göreve hazır

Halk Günü Etkinliğinin 197´ncisi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında, Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti.

SORUNLAR, İMKÂNLAR DÂHİLİNDE ÇÖZÜLECEK

Bu hafta 197´ncisi gerçekleştirilen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halk günü etkinliğinde Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, vatandaşların sorunlarını dinledi ve sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi. Etkinlikte bulunan vatandaşlar, Belediye çalışmalarından memnuniyetini dile getirerek, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, sorunların imkânlar dâhilinde çözüleceğini ifade ederek, etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti.

SU ALTI KURTARMA EKİBİ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Halk Günü Etkinliğinde Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Belediye İtfaiyesinde görevli Su Altı Arama Kurtarma ekibiyle bilgi verdi. Bakır, "Belediyemiz itfaiye müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan su altı arama kurtarma ekiplerimiz bu yıl da hizmet vermeye devam ediyor. Ekiplerimizin tüm ihtiyaçları karşılandı. Özelikle ilimizden geçen Kızılırmak mevkiinde görev yapacaklar? diye konuştu.

EKİBİN AMACI, SU ALTI VE SU ÜSTÜNDE OLUŞABİLECEK KAZALARA EN KISA ZAMANDA MÜDAHALE EDEBİLMEK

Su altı ve arama kurtarma ekibi için gerekli izinlerin alındığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, ?Ekiplerimiz resmî olarak görev yapacak. Böylelikle meydana gelebilecek boğulmalarda dışarıdan dalgıç beklemek zorunda kalmayacağız. İtfaiyemiz bünyesinde kurulan ekiplerimiz gerekli eğitimlerini aldılar. Bu ekibin amacı, su altı ve su üstünde oluşabilecek her türlü kazaya ve olumsuzluğa en kısa zamanda, en iyi şekilde müdahale edebilmek. Ekiplerimiz geçtiğimiz gün Kızılırmak´ta başarılı bir tatbikat gerçekleştirdiler? ifadelerini kulandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü