Daima alanlarda olacağız

Daima alanlarda olacağız

Memur Sen Kırıkkale İl Temsilciliği 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma programı kapsamında Cumhuriyet meydanındaki programa katıldılar

Memur Sen Kırıkkale İl Temsilciliği 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma programı kapsamında Cumhuriyet meydanındaki programa katıldılar. Kırıkkale Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz, "Ömer Halisdemir” lerin vatan için canını verdikleri günü anmak, ruhlarını şâd etmek için meydanlarda, yollarda idik, her zaman olduğu gibi''dedi.

ASLA BAŞARAMAYACAKLAR

Pekuz, "15 Temmuz “işgal” girişiminin üzerinden tam beş yıl geçti. O gecenin adil şahitleri olarak bugünden geriye baktığımızda eğer o gece aziz millet gövdesini siper edip darbeyi engellememiş olsaydı ülkemizin dolayısıyla bu ülkenin yerlilerinin başına neler gelebileceğini daha net bir şekilde görebiliyoruz artık.O gece, millet direndi…O gece, tarih direndi…O gece, dünyanın dört bir yanında mazlumların ellerini semaya açarak ettikleri dualar arşa ulaşırken, bu toprakları bize vatan kılan tertemiz inanç direndi.

BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

"Kökleri tarihin derinliklerine kadar inmiş bu aziz milleti diz çöktüremediler! Millet, sayın cumhurbaşkanının çağrılarına uyarak darbecilere karşı sokaklara indi ve iradesine ölüm pahasına sahip çıkacağını gösterdi. Hainler 35 uçakla millete ve kurumlarına bomba yağdırmış, 37 helikopterle masum insanlara yaylım ateşi açmış, 74’ü tank olmak üzere 246 zırhlı aracı vatandaşlarımızın üzerine sürmüş, 3 gemiyi muhtemel olaylar için hazır bekletmiş, 3 bin 992 otomatik tüfek kullanarak stratejik kurumlara saldırmış, direnen halkı kurşun yağmuruna tutmuştu.”

KENDİMİZİ ANARSAK YANLIŞ YAPARIZ

“İşte o gece, bu mübarek ülkenin istiklaline ve istikbaline baş koymuş 251 vatanperver insanımız şehit, 2 bini aşkın kahramanımız gazi olmuştur.O karanlık gece ve devam eden günlerde, milletimizin yanında, yüksek bir moralle süreci sonuna kadar MEMUR-SEN olarak biz de domine etmeye çalıştık ve darbe girişimini boşa çıkaracak bir kararlılık gösterdik.Darbe girişiminin ilk saatlerinde Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın çağrısıyla 81 ilde bütün teşkilatlarımızla, örgütlü birlikteliğimizle, yaşlı-genç, kadın-erkek meydanlara çıkarak emperyalizmin namluları önünde set, salâlarla kurulan mevzide nefer olduk. Sadece kendimizi anarsak yanlış yaparız.”

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız