Daima halkımızın içinde olacağız

Daima halkımızın içinde olacağız

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY İLÇE BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY İLÇE BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Daima halkımızın içinde olacağız

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, İlçe başkanları ve ilçe koordinatörleriyle bir araya geldi. Toplantıda Akçay, genel merkezden gelen talimatların net olduğunu belirterek referandum sürecinde izlenecek yolun belli olduğunu ifade etti. Akçay, ?Şu anda kalp kırma değil kazama zamanı? dedi.

BU DAVA BİZİM ÖNCELİKLİ DAVAMIZ

Bir yandan referandum çalışmaları sürerken diğer yandan sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay önceki gün ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri ile bir araya geldi. İlçe başkanlarına genel merkezden gelen talimatları ileten Akçay, ilçe başkanları ile yürütülecek faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. İl Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek´in de katıldığı toplantıda il Başkanı Akçay, AK Parti teşkilatlarının tek derdinin AK Parti davası olduğunu belirterek teşkilatların, millete hizmet yolunda, AK Partinin kutlu davasına gönülden bağlı olduklarını ifade etti. Akçay, ?Teşkilatlarımız her daim son derece aktif bir durumdadır. Referandum sürecinde de yine teşkilatlarımız çalışmalarını gece gündüz demeden aktif bir şekilde yürütecektir. Şu anda kalp kırma zamanı değil. Bizim herkesin kalbini kazanmamız gerekmektedir? dedi.

KIRICI DEĞİL YAPICI OLACAĞIZ

FETÖ üyelerinin şu anda parti içine sızmaya çalıştıklarına dair sürekli duyumlar alındığının altını çizen Akçay, ?Teşkilatlarımızın bu durum karşısından son derece dikkatli olmaları gerekmektedir. Özellikle üye kayıt işlemlerinde bu konuda hassas davranılması gerekmektedir. Teşkilat çalışmalarımız kapsamında teşkilatımızın bütün kademeleri birlik ve beraberlik içerinde çalışmalarının sürdürmeye devem etmektedir. İlçelerde teşkilatlarımız belediyelerimiz ile sürekli koordine içinde çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti bu kutlu davada 15 yıldır hiçbir karşılık beklemeksizin ülkesine ve milletine hizmet etmiş, bundan sonra da bu hizmeti ilk günkü aşkla sürdürmeye devam edecektir. Bizim tek derdimiz davamızdır? dedi. Referandum sürecinde genel merkezden gelen talimatların net olduğunu ifade eden Akçay, ?Ülkemizi ayrıştırmaya çalışanlara karşı referandum sürecinden güçlü bir evet çıkacağına inanıyoruz. Çalışmalarımızı da bu bilinçle sürdüreceğiz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız