Daha nice bayramlara

Daha nice bayramlara

11 ayın sultanı Ramazanı bu yıl da huzurlu bir ortamda geçirmenin mutluluğu içindeyiz. Bir aydan bu yana kılınan teravih namazı ve sahur yemeğine dün veda ettik. Bugün de orucun son gününü ve son iftarını yapmanın hüznünü yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayına

KIRIKKALE HUZURLU GEÇİRDİ

Kırıkkale Ramazan ayını huzur içinde geçirdi. Her yıl olduğu gibi Ramazan ayını ibaret ve dostluk ve kardeşlik havası içinde dolu, dolu geçiren Kırıkkaleler teravih namazı ve sahura dün veda ettiler. Bugünde Ramazan ayının son gününün hüznü içende olan Kırıkkaleliler yarın bayramı kucaklamak için hüzün ve özlemi bir arada yaşıyorlar. Bir ay boyunca alınan tedbirler ve ayın vermiş olduğu ferahlık ve kardeşlik duygusu sayesinde ilimizde ciddi bir olumsuzluk yanmadı. Bir ay boyunca cadde ve sokaklar akşama kadar oruç tutup akşam iftarını yaptıktan sonra cadde ve sokaklara akın eden insanlarla dolup taştı.

BAYRAMI HEYECANLA KARLIYORUZ

Mübarek Ramazan ayının ardından yarın kardeşlik ve barışın, küskün ve dargınların bir araya gelmesine vesile olan Bayram’ı heyecanla karşılıyoruz. Kırıkkale’de Bayram namazı 06.33’te eda edilecek Bayram dolayısıyla emniyet ve diğer kurumlarda da önlemler alındı. Bu arada trafik bayramın hüzne dönüşmemesi için olağanüstü önlemler aldı. Dünden itibaren harekete geçen ekipler tüm güzergâhlarda özellikle hız denetimi yapıyorlar. Sürücüleri de uyaran ekipler daha çok Ankara Kırıkkale güzergâhında meydana gelebilecek tıkanıkları göz önünde bulundurarak hareket etmelerini istediler. Ayrıca bu yıl ilk defe bu güzergâhlarda helikopterli denetim de yapılacak.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü