Daha iyi olacağız

Daha iyi olacağız

Kırıkkalespor Gümüşhane galibiyetinin ardından, Ümraniyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Salı günü tek idman ile başlayan ve Çarşamba çift idman ile devam eden Kırıkkalespor, bugün ise Ümraniyespor maçının denemesi olan çift kale maçını

İYİ FUTBOL İZLETTİRMEK İSTİYORUZ

Çalışmaların güzel gittiğini belirten Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini kaydetti. Galibiyetten sonra kendilerine geldiklerini belirten Aydoslu, daha güzel futbol oynatıp, izleyenlerin keyif almasını istediklerini söyledi. Takımda kadro sıkıntısı da çektiklerini belirten Aydoslu, ?Türkiye?de transfer yapamayıp takım içinden oyuncu verip, her yıl küçülen başka bir ekip yoktur sanırım. Ama biz bu tür zorluklara rağmen hala dirençli duruyoruz. Gelecekte daha iyi olacağımızı düşünüyorum?  dedi.

 

KAZANIMLARI OLACAK

?Bir bakıyoruz Ankara takımı Keçiörengücü o kadar para harcamış ama 5 puanda. İşin diğer yüzünden bakmak lazım. Ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Paralarını alamasalar da ligde farklarını ortaya koyuyorlar. Bakıyorsunuz sonradan oyuna giren Tunahan hiç sırıtmadan iyi mücadele ediyor. Kaleci Tayfun sanki haftalardır maç yapıyor gibi güzel kurtarışlara imza atıyor. Ona keza Oğuzhan hiç sırıtmadan cesaret edip, adam geçiyor. Beni sevindirici tarafı da bu. Hepsiyle konuşuyoruz. Kazanımları kendilerine olacak?

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ