Daha güçlü bir yapımız var

Daha güçlü bir yapımız var

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 30 Mart'ta seçimi kazanarak bayram havası yaşayacaklarını söyledi. Kendisine güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağını belirten Yılmaz, geçmiş dönemlerden daha güçlü olduklarını bildirdi.

BÖLGECİLİK ANLAYIŞI BİTTİ
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.
Son günlerde çalışmaların arttığını belirten Yılmaz, Doğru dürüst siyaset anlayışıyla yöre fikir ayrımı yapmadan bütün şehri kucaklayacaklarını belirten Yılmaz, Kırıkkale’de ki bölgecilik hastalığını bitirdiklerini ve bunun örneğini bugün gözler önüne serdiklerini bildirdi. Geçmiş dönemlerden daha iyi ve daha güçlü olduklarını belirten Yılmaz, bu dönem çığ gibi büyüyerek geldiklerini belirterek, “Bunu hep beraber 30 Mart’ta herkese göstereceğiz, seçimden zaferle çıkacağız” dedi.

SÖZLERİ TUTTUM
Bugüne kadar verdiği bütün sözleri tuttuğunu belirten Yılmaz, bundan sonra da Kırıkkale halkına verdiği sözleri tutacağını ifade etti.
Her zaman adaleti, insana hizmeti, dürüstlüğü ve yetim hakkını savunan bir kişiliği savunduğunu belirten Yılmaz, millete hizmet için yola çıktıklarını ve bu yolun sonunda seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yıllardır kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirten Yılmaz, bu gücü hissetmenin gurur verici olduğunu hatırlattı.


SİYASET AYAKLAR ALTINA ALINIYOR
Kırıkkale’de bazı kişilerin siyaseti ayaklar altına aldığını, iftira ve karalama kampanyalarıyla tribünlere oynadığını belirten Yılmaz, kendilerinin böyle bir amacı olmadığını kaydetti.Bazı adayların çok şişirildiğini ve hepsinin balon olduğunu ifade eden Yılmaz, kamuoyu anketlerinde önemli başarılar yakaladığını ve birinci sırada yer aldığını belirtti. Kimsenin kimseyi kandırmaması gerektiğini belirten Yılmaz, 30 Mart’ta her şeyin netleşeceğini ve sonucun açıklanacağını açıkladı.

ANKETLERDE BİRİNCİYİZ
Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti.


SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Geçmiş dönemde sandık başında kaybettikleri seçimi bu dönem kazanacaklarını iddia eden Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Geçtiğimiz dönemde iktidarın gücüyle mücadele ettiklerini belirten Yılmaz, o dönem masa başında oyları götüren bir zihniyetle savaştıklarını ve seçimi masa başında kaybettiklerini belirtti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız