Daha fazla kaçamadılar

Daha fazla kaçamadılar

Kırşehir`de bir işyerinden yüklü miktarda sigara çalan 4 kişi Kırşehir polisini atlatarak Kırıkkale`ye kadar geldi. Uyanık hırsızlar Kırıkkale polisinin dikkati sonucu kıskıvrak yakalandı.

İŞYERİNİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRDİLER
Önceki gün gece Kırşehir?in Medrese Mahallesi`nde R.K.`ya ait işyerine giren hırsızlar, yaklaşık 5 bin lira tutarında sigara, 2 şişe içki ve 300 lira çalarak kaçtı. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında çevre illerin emniyet müdürlüklerine de bilgi verildi. Kısa sürede izlerini kaybettiren hırsızlar Kırıkkale?ye kadar geldi. Kırıkkale`nin Yahşihan ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı yol kontrolünde "dur" ikazına uymayan Eskişehir plakalı otomobil, ekiplerin takibi sonucunda durduruldu. Otomobilde yapılan aramada çok sayıda sigara ve 2 şişe içki bulundu.
SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER
Otomobilde bulunan malzemelerin Kırşehir`den çalındığı belirlendi. Bunun üzerine otomobildeki O.K, S.Y, F.F. ve L.T. Kırşehir`e getirildi.Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi`ne gönderildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ