Daha fazla kaçamadılar

Daha fazla kaçamadılar

Ahılı ve Hasandede köylerinde bağ evleri ve yazlıklarda hırsızlık yapan zanlılar yakalandı. Geçtiğimiz aylarda meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlıları Adliyedeki sorgulamalarının ardından tutuklandı. Zanlılar Delice Cezaevine gönderildi.

BAĞ EVLERİNİ VE YAZLIKLARI SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞLERDİ.

Daha fazla kaçamadılar

Ahılı ve Hasandede köylerinde bağ evleri ve yazlıklarda hırsızlık yapan zanlılar yakalandı. Geçtiğimiz aylarda meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlıları Adliyedeki sorgulamalarının ardından tutuklandı. Zanlılar Delice Cezaevine gönderildi. 

CEZAEVİNE KAPATILDILAR

Kırıkkale’nin Ahılı ve Hasandede köylerinde bağ evine ve yazlıklarda hırsızlık şikayeti üzerine jandarma harekette geçti. Yapılan operasyonda, M.R.S., H.D. ve Ç.U., adlı zanlılar yakalandı. Yakalanan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 1 adet jeneratör, 1 adet ilaçlama makinesi, 1 adet VCD player, 1 adet halı, 18 adet kümes hayvanı, marketlerden çalınan muhtelif gıda maddesi, 2 adet cep telefonu, 1 adet demir kesme aleti, 1 adet levye ve kapıları açmak kullanılan 30 adet anahtar bulundu. Jandarmanın sorgusunun ardından adliyeye çıkartılan M.R.S., H.D ve Ç.U. adlı zanlılar Delice Cezaevine gönderildi.  Öte yandan şahıslarla birlikte aynı evde kalan ve Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından kayıp olarak aranan 1 kişi polise teslim edildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama