Daha sağlıklı bir Kırıkkale için

Daha sağlıklı bir Kırıkkale için

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ FERAMİŞ ENDER GÜNGÜNEŞ, HAMZALI KÖYÜNDEKİ SAĞLIK MERKEZİNİN TADİLATINI KENDİ PERSONELİYLE YAPTI

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ FERAMİŞ ENDER GÜNGÜNEŞ, HAMZALI KÖYÜNDEKİ SAĞLIK MERKEZİNİN TADİLATINI KENDİ PERSONELİYLE YAPTI

Daha sağlıklı bir Kırıkkale için

İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, sağlık alanında ki çalışmaların artırılması projesi kapsamında yıpranmış sağlık ocaklarının tadilat yapıldığını söyledi. Güngüneş Sulakyurt´un Hamzalı köyündeki sağlık ocağının tamir tadilatını kendisi personel ile birlikte yaptı.

İNSAN SAĞLIĞI İÇİN ÖNEMLİ  

Kırıkkale´de sağlık alanında yapılan çalışmalar göz dolduruyor. Bu kapsamda sert geçen kış aylarında hasar gören sağlık binalarının tadilat çalışmaları hız kazandı. Herkese eşit oranda sağlık anlayışıyla yola çıkan İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, Hamzalı köyünde sağlık evinin tadilat çalışmalarını başladığını ve binanın eskisinden daha iyi olması için çalıştıklarını söyledi.  Güngüneş, Kırıkkale Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulması yanında aynı zamanda sağlık tesislerinin de yeniden yapılması ve tamir anlamında gereken hizmetleri vermeye çalıştıklarını bildirdi.

TADİLATI KENDİLERİNİ YAPTI

Güngüneş konuşmasının devamında, ?Bu kapsamda ilimizin Sulakyurt ilçesine bağlı Hamzalı köyünde kış sonrasında nispeten tadilata ihtiyaç duyduğunu tespit ettiğimiz Hamzalı sağlık evimizin tadilatını kendi personelimiz marifetiyle gerçekleştirdik. Burada çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmaları beraber değerlendirdik. Eski ve yeni durumu değerlendirdiğimizde ortaya gerçekten Hamzalı halkına yakışır bir yapı çıktığını görmekten memnuniyet duyduk. Sulakyurt Kaymakamımızı da ziyaret ettik. Daha sağlıklı bir Kırıkkale dileğiyle? dedi.

Haber: Ferman Aybars Gök



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!