Daha önce gidenler gibi AKP de gidecek

Daha önce gidenler gibi AKP de gidecek

SALTANATLARINA SON VERMELİYİZ

Daha önce gidenler gibi AKP de gidecek

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Murat Çakırca siyasi tarihimizin geçmişine bakıldığında diğer partiler yok olurken CHP´nin kurulduğundan bu yana dimdik ayakta olduğunu söyledi. Çakırca Balışeyh kongresinde yaptığı konuşmada partililere seslenerek çekilip korkmadan CHP´ye sahip çıkmalarını istedi.

İLÇE BAŞKANLIĞI EL DEĞİŞTİRDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Balışeyh ilçe kongresi yapıldı. 48 delegenin oy kullandığı kongrede ilçe başkanlığına Ekrem Ateş seçildi. İlçe Başkanlığı lokalindeki kongrenin açılış konuşmasını yapan bir önceki ilçe başkanı Mehmet Lezgi Türkiye´nin içinde bulunduğu durumun hiçte hoş olmadığını söyledi. Lezgi Atatürk´ün kurtuluş savaşını başlattığı gibi CHP´nin de mücadele verdiğini bu mücadelede tüm üyelerin bulunması ve destek vermesi gerektiğini bildirdi.

SALTANATLARINA SON VERMELİYİZ

Kongreye konuk olarak katılan Milletvekili adayı Murat Çakırca ise bugün ülkeyi bu duruma getiren siyasi iktidara yani AK Parti´ye dur deme zamanının geldiğini söyledi. Murat Çakırca bir kişinin keyfi için seçime gidildiğini belirterek, ?Bugün ülke kan gölüne dönüşmüştür. Güneydoğu´da devlet otoritesi diye bir şey kalmamıştır. Bölücü terör örgütü birçok ilde kendi özerkliğini ilan etmiştir. Bunun karşılığında ise olan bizim Türk askerimize olmaktadır. Bu iktidar ise saltanatı uğruna ülkeyi sürekli ateşe sürüklemektedir. Bunların saltanatına dur dememiz lazım? dedi.

AK PARTİ´DE MUTLAKA GİDECEK

Milletvekili adayı Murat Çakırca seçim çalışmaları sırasında AK Parti´nin gitmekte olduğu yönündeki söylemlerini hatırlatarak ?AK Parti gidiyor demiştik bugün gittiğini görüyoruz Yani AK parti mutlaka gidecek bunu kendileri de gördüğü için üstünde bulundukları makamları gasp etmiş durumdalar. AK Partiden önce Adalet Partisi, Anavatan Partisi, Demokrat Parti vs. birçok parti vardı hepsi gitti.  AK Parti´de onlar gibi mutlaka gidecek siyasetin çöplüğünde yerini alacak. Baki kalan CHP olacak. Türkiye´nin ilk partisi olan CHP bugün dimdik ayaktadır. Onun için hiç korkmadan CHP´ye destek vermek zorundayız? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız