Daha iyi hizmet için kararlıyız

Daha iyi hizmet için kararlıyız

PARTİMİZİN İDEALLERİNİ ANLATACAĞIZ

Daha iyi hizmet için kararlıyız

CHP´de yapılacak olan kongreler ile ilgili açıklamalarda bulunan Bekir Zeyrek kongrelerin adil olacağını söyledi. Zeyrek ?Bizlerde yapılacak olan seçimlerde partimizin düşünce ve ideallerini halka daha iyi anlatmak daha iyi hizmet edebilmek için tüm gücümüzle çalışma kararlılığı içerisindeyiz? dedi.

FİKİRLERİMİZİ ANLATMAK İÇİN

CHP Kırıkkale teşkilatında delege seçimleri ve arkasından ilçe ve il kongreleri için çalışmalar yoğun biçimde sürüyor. Mevcut yönetime muhalif grup olarak bilinen Bekir Zeyrek ve beraberindeki bir grup partili kongrelerle ilgili fikirlerini anlatmak için dün kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Partililer adına açıklama yapan Bekir Zeyrek toplantının CHP´de yapılacak olan kongreler olduğunu söyledi. Zeyrek ?Bizler de yapılacak ilçe ve il kongrelerine hazırlanıyoruz. Bu süreçte ilk etapta muhtarlık bölgelerinde kurulacak olan bölgelerde kurulacak olan sandıklarda kongre delegeleri seçilecektir. Mevcut il ve ilçe başkanlarının belirlediği günlerde adil bir seçim yapılacaktır? dedi.

PARTİMİZİN İDEALLERİNİ ANLATACAĞIZ

Zeyrek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Bizler de yapılacak olan seçimlerde yenilenen bir CHP için partimizin düşünce ve ideallerini Kırıkkale halkına daha iyi anlatabilmek daha iyi hizmet edebilmek için tüm gücümüzle çalışma kararlılığı içerisindeyiz. Halkın refahı için halkımızla bütünleşerek, sorun yaratan değil, sorunları çözen bir anlayış içerisinde, adaletli önce kendi partimizde yaşayarak, tüm halkımızla yaşatacağız.?

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ İŞLEYECEK

?Parti içi demokrasinin sonsuz işlediği bir seçimle, diğer siyasi partilere de örnek olacağımıza inanıyoruz. Yokluğun, yoksulluğun olmadığı, yaşanabilir bir Kırıkkale olabilmesi için tüm varlığımızla çalışacağız. Partimize olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Bu ilginin daha da artması için bayrağı devraldığımızda, Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyıp, tüm halkımızla kucaklaşacağız.?

Haber: Murat Karadağ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı