Daha huzurlu Kırıkkale için?

Daha huzurlu Kırıkkale için?

RAMAZAN AYI ÖNCESİ HUZUR UYGULAMASI

Daha huzurlu Kırıkkale için?

Kırıkkale´de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından "Huzur Kırıkkale Uygulaması" kapsamında trafik ve asayiş kontrolü yapıldı.

RAMAZAN AYI ÖNCESİ HUZUR UYGULAMASI

Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde Türkiye´nin 81 ilinde aynı anda gerçekleşen huzur operasyonu, Kırıkkale´nin 3 önemli noktasında çok sayıdaki polis ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, kentlerin güvenliği ve asayişinin sağlanması amacıyla Türkiye´nin 81 ilinde aynı anda denetim ve uygulama kararı aldı.

ASAYİŞ VE KAMU DÜZENİNİN SAĞLANMASI İÇİN?

Ekipler tarafından yapılan genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ve terör örgütlerinin muhtemel eylemlerinin engellenmesi amacıyla önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması için araçlar durdurularak trafik yönünden, şahıslar ise asayiş yönünden sorgulamaları yapıldı. Kentin 3 önemli noktasında gerçekleştirilen uygulamada, trafik yönünden 91 araç kontrol edildi, 128 şahsın ise Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Yapılan kontrollerde, çeşitli eksiklikleri tespit edilen 22 araca toplam 15 bin 765 lira para cezası uygulandı. Ayrıca 5 araç ise trafikten men edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü