Daha huzurlu bir Kırıkkale için

Daha huzurlu bir Kırıkkale için

SUÇ VE SUÇ UNSURUNA RASTLANMADI

Daha huzurlu bir Kırıkkale için

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen asayiş uygulamasında üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu alanlarda denetim yapıldı.

ÜNİVERSİTE VE ÇEVRESİNDE

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ve trafik ekiplerinin katılımı ile düzenlenen huzur uygulamasında Kırıkkale´de üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Yahşihan İlçesinin Yenişehir Mahallesindeki kamuya açık alanlarda denetim yapıldı.

NEVRUZ KUTLAMALARI ÖNCESİNDE

Yaklaşan nevruz kutlamaları öncesi tedbir amaçlı yapılan uygulamaya İl Emniyet Müdürlüğü´nde görevli 53 polis katıldı. Uygulama sırasında kafe, restoran ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda kimlik kontrolleri ve aramalar yapıldı. Denetimler sırasında durdurulan taşıtlar üzerinde de detaylı kontroller yapıldı.

SUÇ VE SUÇ UNSURUNA RASTLANMADI

Çok sayıda polisin katıldığı uygulama kapsamında öncelikle araçlar üzerinde yoğunlaşılırken kafe ve kahvehanelerle öğrencilerin yoğun bulundukları umuma açık işyerleriyle eğlence mekânlarında da kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde önemli bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı öğrenildi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü