Daha güzel günlere erişeceğiz

Daha güzel günlere erişeceğiz

KIRIKKALE BELEDİYESİ BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ BAYRAMLAŞTI

Daha güzel günlere erişeceğiz

Kırıkkale Belediyesi bayramın birinci günü bayramlaştı. Belediye personelinin ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu bayramlaşmada konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Göreve geldiğimiz günden itibaren mahalle mahalle olsun, cadde ve sokaklar olsun her yönlü hizmetlerimiz devam ediyor. İnşallah daha da güzel günlere hep birlikte erişeceğiz? dedi.

DOLU DOLU YAŞADIK

Kırıkkale Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramı´nın birinci günü belediye binasında bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Vali Ali Kolat, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, belediye çalışanları sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye olarak ramazan ayı boyunca Cumhuriyet meydanında etkinlikler düzenlendiklerini söyleyen Başkan Saygılı, Ramazan Ayı´nın manevi atmosferini dolu dolu yaşadıklarını ifade etti.

EN İYİ HİZMETİ SUNMAK AMACINDAYIZ

Her alanda olduğu gibi Ramazan Ayı nedeniyle kültürel alanda da çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Saygılı, amaçlarının halka yönelik en iyi hizmeti sunmak olduğunu vurguladı. Belediye olarak birlik içerisinde çalıştıklarını dile getiren Saygılı, ?Göreve geldiğimiz günden itibaren mahalle mahalle olsun, cadde ve sokaklar olsun her yönlü hizmetlerimiz devam ediyor. İnşallah daha da güzel günlere hep birlikte erişeceğiz? şeklinde konuştu.

ÖZVERİYLE ÇALIŞILDI

Dünya genelinde sıkıntı yaşayan çok sayıda Müslüman olduğunu belirten Saygılı, ?Allah bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Sıkıntı yaşayan Müslüman kardeşlerimizin de sıkıntıları bir an önce bitsin onlar da inşallah, huzura ersin.  Ramazan boyunca belediye ekiplerimiz özveri ile çalıştı bayramın ilk saatlerinde üzücü bir kaza yaşadık.  Kamyonumuz kaza yaparak üç çalışan yaralandı ciddi bir şey yok? ifadesinde bulundu.

MAHALLE MAHALLE SAATLER BELİRLENDİ

Bayram nedeniyle mahalle mahalle gezdiğini söyleyen Saygılı, vatandaşların çöp bırakma konusunda biraz daha duyarlı olmasını istedi. Saati dışında bırakılan çöplerin çevre kirliliğine yol açtığına dikkat çeken Saygılı, ?Çöplerin bırakılması için mahalle mahalle saat belirledik. Vatandaşlarımız lütfen bu saatlere uysun, bu saatlere uydukları takdirde personelimizin de işi kolaylaşacaktır. Ben herkese tekrar teşekkür ediyorum, herkesin bayramı kutlu olsun? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ