Daha çok çalışmalıyız

Daha çok çalışmalıyız

TÜRKİYE´NİN MANZARASI HİÇ DE İÇ AÇICI DEĞİL!

Daha çok çalışmalıyız

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı il divan toplantısı parti il binasında yapıldı. İl Başkanı Faruk Vurgun açılış konuşmasında doğu ve güneydoğu illerinde yaşanan sokağa çıkma yasakları ve buna paralel yaşanan sıkıntıların üstlerine daha çok sorumluluk yüklediğini belirterek ?Daha çok çalışmalıyız? dedi.

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Toplantının açılışında konuşan Saadet Partisi Kırıkkale İl başkanı Faruk Vurgun, hükümetin yanlış uygulamalarıyla ülkeyi bugünkü hale getirdiğini dile getirerek, ?Bugün gelinen noktada girilmesi yasaklanmış ilçelerin olduğunu bilmek bizi sıkıntıya sokuyor. Çözüm sürecinde yapılan yanlışların ceremesini çekiyoruz. Seçimden sonra rahatlayacağız dendi, daha kötüye gidiyoruz. Dış politika iflas etmiş durumda. Ülkemizin bu durumu bizim sırtımıza daha da çok sorumluluk yüklüyor. Daha çok çalışmalıyız? dedi.

PLANLAR BİZİM ÜZERİMİZE

Toplantıya katılan GİK Üyesi Muzaffer Baydar; is yaptığı konuşmada ?2015 yılını geride bıraktık. Dünya hayatı gelip geçicidir. Hepimiz için bir imtihan sahasıdır. Sonsuz bir hayat için, yaptıklarımızla yapmadıklarımızla, günahlarımızla sevaplarımızla hesaba çekileceğiz. Bu yüzden 2015 yılını geride bırakırken yapmamız gereken şey, örf, adet ve geleneklerimize, ruh kökümüze, inanç yapımıza uygun olarak kendimizi, vicdanımızı muhasebeye çekmek olmalıdır. İslam dünyası kan, revan içindeyken bizler ne yaptık? İnsanlığın emeği, alın teri  sömürülürken bizler ne yaptık? Dünyanın 60 ayrı bölgesinde terör, çatışma, iç savaş yaşanırken bizler ne yaptık? Masum mülteci bebekler Akdeniz´in, Ege´nin soğuk sularında hayata veda ederken bizler ne yaptık? İşte bugünkü toplantımızda ülkemiz adına, bölgemiz adına, insanlık adına, bu muhasebeyi yapmak istiyoruz? dedi.

KAN, İŞGAL VE GÖZYAŞI

Baydar konuşmasını şöyle sürdürdü: ?2015 yılını üç kelimeyle özetlemek gerekirse maalesef, bu üç kelime, ?Kan, işgal ve gözyaşı?dır. İslam dünyası, Haçlı seferleri, Moğol istilası ve Osmanlının yıkılışından sonra en büyük felaketini yaşıyor. Bugün nereden kesif bir duman yükseliyorsa, orası mutlaka bir İslam ülkesidir. Nereden acı bir feryat yükseliyorsa, orası da bir İslam diyarıdır. Nerede bir kamplaşma, nerede bir kutuplaşma varsa, orası bir İslam coğrafyasıdır. Küresel emperyalizm, bir kısım mevki ve makam düşkünü gafil işbirlikçileri kullanarak, İslam Ülkelerine fitne tohumları saçıyor, ortalığı karıştırıyor, kardeşi kardeşe kırdırıyor.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız