Dağdelen´den seri ziyaret ve toplantılar

Dağdelen´den seri ziyaret ve toplantılar

DAĞDELEN, BOŞ DURMUYOR

Dağdelen´den seri ziyaret ve toplantılar

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yoğun çalışma temposu içerisinde hafta içi ve hafta sonu seri toplantılarda ve ziyaretlerde bulundu.

TOPLANTI VE ZİYARETLER

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Tüm Muhtarlar Derneği´nin Olağan 9. Kongresine katıldı, burada muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Toplantı konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, ?Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şubesi´nin 9. Olağan Genel Kurul Kongresine katıldık.  Bu vesileyle mahalle muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunma fırsatımız oldu? dedi. Hafta içinde MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkın´la da bir araya gelen Başkan Dağdelen, toplantı konusunda bilgi verdi ve ?Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü Sayın Ahmet Taşkın ile Kırıkkale´de bir araya geldik. Emniyet Müdürümüz Mahmut Çorumlu´nun da eşlik ettiği buluşmada MKE Kurumunun önümüzdeki döneme dair projeleri hakkında bilgiler aldık? dedi.

DİĞER ZİYARETLER

Hafta içinde bazı ziyaretlerde de bulunan Başkan Dağdelen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İŞKUR İl Müdürlüğü´nü ziyaret etti. Başkan Dağdelen, ziyaretler konusunda ?Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hatice Uğurlu´yu ziyaret ederek, şehrimizde yürütülmekte olan aile, çocuk ve engelli hizmetleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk? dedi. Dağdelen, İŞKUR ziyareti için de ?İŞKUR İl Müdürümüz Arif Ay´ı makamında ziyaret ederek, ilimizdeki istihdam politikaları üzerine görüş alışverişinde bulunduk? diye konuştu.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı