Dağdelen´den özel servis aracı müjdesi

Dağdelen´den özel servis aracı müjdesi

SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYORUZ

Dağdelen´den özel servis aracı müjdesi

Şehirdeki engelli bireylere yönelik kurulmuş okullarda ziyaretlerde bulunan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, yakın dönemde sadece engelli bireylere hizmet sunacak bir servis aracını şehre kazandıracaklarını söyledi.

ENGELLİ BİREYLER DE İÇİMİZDEN BİRİLERİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü sebebiyle şehirde engelli bireylere yönelik okulları ziyaret etti. Ziyaret sırasında Dağdelen ve beraberindekiler engelli bireylerin ve ailelerinin sorunlarını dinlediler. Ziyarete katılan parti üyeleri down sendromlu öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYORUZ

Göreve geldikleri süreden beri şehirdeki engellilerin problemleriyle birebir ilgilenme gayretinde olduklarını dile getiren İl Başkanı Dağdelen, "Bu kapsamda sorunları dinliyor, çözümler geliştirmeye çalışıyoruz. Şehrimizde sadece engellilere yönelik onların ihtiyaçlarının karşılamasına yönelik yardımcı olmak amaçlı bir servis aracımız yoktu. Bunu şehirdeki hayırsever vatandaşlarımızla gerçekleştirdik. Yakın dönemde bu araç şehrimizin caddelerinde olacak ve şehrimizdeki engelli bireylere hizmet edecek. Sadece birkaç büyükşehirde olan engelli misafirhanesi konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Bu misafirhane ile engelli vatandaşlarımızla ilgilenen kişiler, bakımını sağladıkları kardeşlerimizi gönül rahatlığıyla buraya bırakıp işlerini halledebilecekler. Bunun dışında İl Sağlık Müdürlüğümüzle birlikte engelli bireylere sağlıkta öncelikleri olması sebebiyle Yüksek İhtisas Hastanesinde bir masa kurmak, onların tedavilerini bu birim sayesinde daha kolay sağlamak için girişimlerimiz var" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü