Dağda 1 Mayıs

Dağda 1 Mayıs

Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, 227. tırmanışını 56 üyesi ile birlikte bin 555 rakımlı Küre dağının zirvesine yaptı. 1 Mayıs anısına yapılan tırmanışta, işçi dağcılar gönüllerince eğlendi.


DAĞIN ZİRVESİNDE BİR GÜN
Zirvede Türk bayrağı açan üyeler, saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından öğle yemeği yedi; çay keyfi yaptı. Yemek ve çay keyfinin ardından bazı sporcular dinlenmeyi tercih ederken, diğerleri de doğanın güzellikleri arasında fotoğraf çekinmeyi tercih etti. Eğlenmeyi tercih eden sporcular, Oyunlar oynadı.Kale Dağcılık ve Doğa Sporlar Kulübü olarak 227. tırmanışı 1 Mayıs anısına gerçekleştirdiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Metin Atun, "Kale dağcılık ve doğa sporları doğaya ve ülkenin yararlı duygularına, örf ve adetlerine her şeyi öne çıkarmayı başarmıştır. Bu günde 1 Mayıs`ı alternatif bir kutlama ile hiç kimseye zarar vermeyecek şekilde çoluk çocuk doğada hep beraber coşkuyla kutladık" şeklinde konuştu.

SİGARAYI BIRAKIYORLAR
Sporcular, `Sigarayı bırak Hayatı Tat` isimli sigara bıraktırma projesi kapsamında yapılan doğa yürüyüşü ve 1 Mayıs kutlamasından çok mutlu olduklarını, doğanın güzelliklerinden faydalandıklarını söyledi.
Öte yandan; kulübün en küçük sporcusu Rümeysa ise, doğayı çok sevdiğini bu tırmanışla birlikte 11. tırmanışı gerçekleştirdiğini belirtti. Eğlence ve konuşmaların ardından sporcular dönüş yolculuğuna geçti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ