Dağcılara komando eğitimi

Dağcılara komando eğitimi

YENİDEN TECRÜBE SAHİBİ OLDULAR

Dağcılara komando eğitimi

2008 yılında kurulan ve başarılı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kale Dağcılık ve Spor Kulübü, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Aydın´da düzenlenen 2017 yılı yaz temel eğitimlerine katıldı.

YENİDEN TECRÜBE SAHİBİ OLDULAR

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Aydın´ın Koçarlı ilçesi Bağarcık köyünde2017 yılı yaz temel eğitimleri gerçekleştirildi. Kırıkkale´den 7 kişilik ekiple katılım sağlayan Kale Dağcılık ve Spor Kulübü, zorlu hava koşullarında nasıl mücadele edecekleri ve yüksek zirve dağlarına nasıl tırmanacakları konusunda yeniden tecrübe sahibi oldular.

BAŞARIYLA TAMAMLADILAR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kale Dağcılık ve Spor Kulübü Başkanı Metin Atun, ?Fıstık ağaçları ve değişik kaya yapısıyla ayrı bir özellik arz eden kamp çadırları içinde kalan sporcularımız, kampta dağcılık eğitimleri alırken, aynı zamanda doğada ilkel şartlarda yaşama mücadelesini de öğreniyorlardı. Eğitim sonunda hem yazılı hem de sözlü sınava tabi tutulan dağcılarımızın tamamı kursu başarıyla tamamlarken bir sonraki eğitimi de hak kazanmış oldular? dedi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok