D4 belgenizi yenileyin

D4 belgenizi yenileyin

100 kilometreye kadar yolcu taşımacılığı yapan araç sahiplerinin D4 Yetki Belgesi alması için son gün 31 Aralık. Konuyla ilgili açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora tüm esnafı yetki belgelerini biran önce almaları konusunda uyardı.

SON GÜN 31 ARALIK

100 kilometreye kadar yolcu taşımacılığı yapan araç sahiplerinin D4 Yetki Belgesi alması gerektiğini ifade eden Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora, D4 Yetki Belgesi alma süresinin 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığını açıkladı. Bora, Karayolları Ulaştırma Bölge Müdürlüğü?nden alınan yetki belgelerinin şuan itibariyle yüzde 75 indirime tabi olduğunu söyledi. Bu tarihten sonra alınacak yetki belgelerinde indirim yapılmayacağı gibi artık yetki belgesinin de verilmeyeceğini belirten Bora, indirimden yararlanmak isteyen tüm esnafı yetki belgelerini biran önce almaları konusunda uyardı.

SİGARA LEVHASI ZORUNLU

Bora, ayrıca ticari araçlara sigara içilmez levhası yapıştırılması zorunluluğunun getirildiğini kaydetti. Bora, odalar tarafından bu hizmetin ücretsiz olarak sağlandığını açıkladı. Ellerinde bulunan sigara içilmez etiketlerini esnafa dağıtmaya devam ettiklerini ifade eden Bora, tüm esnafın bu etiketleri araçlarının uygun bir yerine yapıştırmalarını, aksi taktirde 4207 Sayılı Kanun gereğince idari para cezasına çarptırılacaklarını sözlerine ekledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü