CUMHURİYETİ biz kurduk, biz yaşatacağız

CUMHURİYETİ biz kurduk, biz yaşatacağız

ANITA ÇELENK BIRAKILDI

CUMHURİYETİ biz kurduk, biz yaşatacağız

Cumhuriyetin 92´nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla CHP il teşkilatınca özel kutlama yapıldı Meydandaki törende konuşan Milletvekili adayı Hasan Biçer Cumhuriyeti Türk ulusuna emanet eden Atatürk´e minnet borcumuzun olduğunu belirterek ?Cumhuriyeti biz kurduk, biz yaşatacağız? dedi.

ÖZEL KUTLAMA YAPILDI

Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin Kuruluşunun 92´nci yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi birkaç yıldan bu yana sürdürdüğü geleneği bozmayarak özel kutlama programı yaptı. Kırıkkale´de CHP il başkanlığı tarafından özel tören yapıldı. Öğle saatlerinde il başkanı Ahmet Önal Milletvekili adayları Hasan Biçer, Mustafa Demiral, Adem Şahin ve ilçe teşkilatları kadın kolları başkanlığı ve partililer Cumhuriyet Meydanına yürüdü. Yol boyunca çevredeki çocuklara bayraklı balon ve bayrak dağıtıldı. Yıl boyunca vatandaşlar CHP´lilere alkışlarıyla destek verdi.  

ANITA ÇELENK BIRAKILDI

Cumhuriyet Meydanındaki tören öncesi Atatürk Anıtına İl Başkanı Ahmet Önal tarafından çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının birlikte okunmasından sonra açıklama yapan İl Başkanı Ahmet Önal Cumhuriyetin kuruluşunun 92´nci yılını kutladığımız şu günlerde Cumhuriyetin kazanımlarının tahrip edildiğini belirterek Cumhuriyet hep birlikte sahip çıkmamız gerektiğini söyledi. Önal Mustafa Kemal Atatürk´ün ulusumuza emaneti olan Cumhuriyeti yaşatmak için var olduklarını söyledi.

CUMHURİYETİ BİZ KURDUK

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Hasan Biçer ise Cumhuriyetin ne kadar zor koşullarda kurulduğunu millet olarak bildiğimizi belirterek zor ve çetin geçen mücadelenin sonunda Türk Milletine emanet edilen Cumhuriyetin bugünlerde törpülenmek istendiğini söyledi. Buna asla izin vermeyeceklerinin altını çizen Biçer, 1 Kasım´da yeni bir seçime gidildiğini belirterek "Kırıkkale seçmenine güveniyorum. Onlar, milletvekili seçildikten sonra, kimin Kırıkkale ile bağını koparıp koparmayacağını, kimin Kırıkkalelilerle iç içe olacağını biliyorlar. Kırıkkalelilere söz veriyorum, telefon numaram hiç değişmeyecek. Allah nasip ederse meclisteki telefon numaramdan herkes bana ulaşacak. Sosyal medya hesaplarım Kırıkkalelilerin hizmetinde olacak. Kırıkkale´nin milletvekili Hasan Biçer değil, Kırıkkalelilerin Hasan abisi olacağım" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız