Cumhuriyeti birlikte, gururla yaşatacağız

Cumhuriyeti birlikte, gururla yaşatacağız

BİZE EMANET EDİLEN CUMHURİYETİMİZİ KUTLUYORUZ

Cumhuriyeti birlikte, gururla yaşatacağız

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94 üncü Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi. Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen resepsiyonda Vali Haktankaçmaz davetlilerle sohbet etti. Haktankaçmaz şehit aileleriyle yakından ilgilendi.

KONUKLARI BİZZAT KAPIDA KARŞILADI

Kırıkkale Valiliği tarafından Polis Evinde düzenlenen resepsiyona katılan konukları, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz kapıda  karşıladı.

HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI 

Konukların salona alınmasının ardından resepsiyona teşriflerinden dolayı davetlilere teşekkür eden ve Cumhuriyet Bayramını kutlayan Vali Haktankaçmaz, konuşmasında Cumhuriyetin kazanımları konusuna vurgu yaptı. Haktankaçmaz Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de Cumhuriyet Bayramının coşkuya, bu kahramanlığa yakışır bir şekilde kutlandığını söyledi.

BİZE EMANET EDİLEN CUMHURİYETİMİZİ KUTLUYORUZ 

Vali Haktankaçmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıldönümünü kutluyoruz. Başı dik bir şekilde bizlere emanet edilen bayrağı, bizden sonraki nesillere çok daha güzel bir Türkiye ile birlikte; daha müreffeh, kardeşlik içerisinde, daha mutlu bir Türkiye ile birlikte bizden sonraki nesillere teslim etme temennisindeyiz, gayretindeyiz. Milletimizin bütün fertleri olarak bu amaç uğrunda gayret gösteriyoruz. İnşallah amacımıza, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefimize, daha çok çalışarak, daha fazla gayret ederek, ülkemizi ve birbirimizi daha çok severek ulaşırız.?

MÜZİK DİNLETİSİ İLGİ GÖRDÜ 

Daha sonra, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı ile birlikte masaları gezerek konukları ile yakından ilgilenen Vali Haktankaçmaz, şehit aileleri ve gazilerle de bir süre sohbet etti. Resepsiyonda, Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Topluluğu da enstrümanlarıyla müzik dinletisi sundu.

KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ