Cumhuriyete sahip çıkacağız

Cumhuriyete sahip çıkacağız

Cumhuriyet Halk Partisi yeni İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri il yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları ile basın kuruluşlarını kapsayan bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyarette CHP'nin çalışmaları anlatılıyor ildeki durumu konusunda bilgi ak

HAFTA BOYUNCA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanlığına atanan Av. Ahmet Önal ve yeni yönetim kurulu üyeleri ilk işe il yöneticileri, bazı bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve gazeteleri ziyaretle başladılar. İl yönetiminin açıklanmasından sonra ziyaretlere başlayan başkan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretine gittikleri yöneticilere öncelikle CHP’nin Kırıkkale’deki çalışmalarını anlatarak önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuyorlar. Önceki gün İl Emniyet Müdürü Hasan Onar’ı makamında ziyaret eden CHP’liler şehirdeki asayişin sorunsuz olmasından ve huzurlu bir şehir görünümünün sürmesinden memnun olduklarını ifade ettiler. İl Başkanı Av. Ahmet Önal Emniyet Müdürü Onara kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür etti. Onar ise il Başkanı Ahmet Önal ile diğer yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

CHP İl Başkanı Av. Ahmet Önal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret programı kapsamında Alevi Kültür Derneğini de ziyaret ederek dernek yöneticileri ile bir süre sohbet ettiler. İl Başkanı Ahmet Önal ülkenin içinde bulunduğu durumun gerçekten hiçte iç açıcı olmadığını belirterek asıl tehlikenin Cumhuriyetin yok edilmeye çalışılması olduğunu söyledi. Bunun için Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin kazanımlarını korumak ve kollamak için Cumhuriyet Halk Partililere büyük görevler düştüğünü belirterek İl teşkilatı olarak seçimlere güçlü girmek için gece gündüz çalışacaklarını bildirdi. Partide birlik ve beraberliğin sağlanacağını belirten Önel “Biz bütünleştirici ve birleştirici olacağız birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyete sahip çıkacağız” dedi.

ADLİ İDARE DİĞER KURUMLAR

CHP İl Başkanı Ahmet Önel ve yeni yönetim kurulu üyeleri ayrıca Kırıkkale Adliyesinde de ziyaretlerde bulundular. CHP’liler ayrıca Emekliler Derneği ile bazı esnafları da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi sundular.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok