Cumhuriyet ilelebet sürecek

Cumhuriyet ilelebet sürecek

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, Cumhuriyetin 90. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Tunçbilek, Cumhuriyet'in insan hak ve hürriyetlerine imkân tanıyan ve meydan veren en insani devlet düzeni olduğunu söyledi.

UYGUN BİR YÖNETİM BİÇİMİ

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, yayınladığı mesajın devamında şu ifadelere yer verdi, “ Milli egemenliğin, sadece millete ait olduğunu kayıtsız ve şartsız kabul eden bu medeni rejim, Atatürk’ün ifadesiyle “Türk milletinin tabiat ve şiarına en uygun bir yönetim biçimidir.”Milli ve İslami devlet felsefemizin de ana fikrinde mevcut olan bu siyasi düzene, resmen ve fiilen geçişimizin 90. yılına ermenin onuruyla ve bizlere bu onuru miras bırakan Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarına beslediğimiz şükran duygularıyla, BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN CUMHURİYET BAYRAMINI kutlarız”

VATANIN KALELERİNİ KİMSE ZAPT EDEMEZ

“TÜRK MİLLETİ emin olsun ki;  Allah’ın izniyle- Türk milliyetçisi Ülkücü gençler var oldukça, bundan sonra bu aziz vatanın kalelerini kimse zapt edemeyecek, ordusunu kimse dağıtamayacak, kurum ve kuruluşlarını hiçbir yabancı güç işgal edemeyecek ve hatta memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar şahsi çıkarlarını, düşmanların siyasi emelleriyle birleştirme ihaneti içerisinde olamayacaktır. Zira bunlara müsaade etmemek, ÜLKÜCÜ HAREKET’in varlık sebebidir.”

SAVAŞLAR VERİLDİ

“Büyük bir Kurtuluş Savaşı verilerek ardından kurulan Cumhuriyetimizin 90.yılını kutlamaktayız. Cumhuriyet; ateşle girdiğimiz imtihandan, zaferle çıktığımız İstiklal Harbimizin tacı, unvanı ve ilelebet yaşayacak son kararıdır. Türk milletine tahakküm kurmak isteyenler ve son yurdumuzdan sürmek için her fırsatta boğazımıza yapışan soysuzlar Cumhuriyet’in ilanıyla yeniden ne yapacaklarını şaşırmış ve buz kesmişlerdir. Cumhuriyet; kimliğinden, tarihinden ve kültüründen aldığı güç ve ilhamla milli devlette karar kılan Türk milletinin ilelebet var olacak soylu iradesidir”

RUHLARI ŞAD OLSUN

“Açıkça söylemek isterim ki, Türk milletinin ruhu tarihin hiçbir döneminde zapt olunmamıştır. Bağımsızlık tercihi, kendi kaderini tayin kudreti hiçbir dönemde kırılamamıştır.  Bu nedenle Türk milletinin manda ve himaye altına alınması da asla mümkün olmamıştır. Gerekirse her birimiz Hasan Tahsin, her birimiz Yüzbaşı Şeref oluruz; sonuna kadar direniriz. Her birimiz Konak’taki hükümet binasına şanlı Türk bayrağını çeken kahramanlık oluruz, her şeyi göze alırız. Günü gelir her birimiz Mustafa Kemal olur “Ya İstiklal Ya Ölüm” seslenişinin çevresinde halka halka toplanarak yurdumuzu ve mukadderatımızı tesadüflere bırakmayız.”

KUTLU OLSUN

“Herkes bilmeli ve unutmamalıdır ki, Türk milleti son vatanında ettiği 90 yıllık yemininden şartlar ne olursa dönmeyecek, bin yıllık kardeşlik hukukunu ihlal etmeyecek ve ihanete sevineceği imkânı inşallah sunmayacaktır. BOP’un himayesinde ve gölgesinde olanların, bu gerçeği akıllarından çıkarmaması şüphesiz hayırlarına olacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını; vatan ve ülkü uğruna toprağa düşen bütün şehitlerimizi ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i de bu vesileyle rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vatanı bizlere vatan olarak bırakan ve onu bugüne kadar koruyan tüm büyüklerimize Cenab-ı ALLAH dan rahmet diliyorum. Ruhları Şâd, Mekanları Cennet olsun” dedi.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ