Cumhuriyet hep yaşayacak

Cumhuriyet hep yaşayacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yahşihan?da coşkuyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 89.yılı tüm protokol üyelerinin hazır bulunduğu törende yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verilerek coşkulu bir şekilde kutlandı.

PROTOKOL HALKIN BAYRAMINI KUTLADI

Cumhuriyetimizin 89. Kuruluş yıldönümünde kutlamalar 28 Ekim Pazar günü Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Törene Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Garnizon Komutanı, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve Yahşihan halkı katıldı. Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat Özen, Garnizon Komutanı Bakım Yarbay İsmail Ödemiş, Belediye Başkanı Ahmet Sungur, tören alanında halkın ve öğrencilerin bayramını kutladılar.

89. YIL COŞKUSU

Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Özen, ?Bugün çağdaşlaşma projesinin en önemli atılımı olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutlamanın haklı sevincini yaşamaktayız. Bende hem devletimizi temsil etme görevim hem de aziz Türk milletinin bir ferdi olmam sebebiyle bugünlere sizlerle kavuşmanın derin sevinci ve heyecanı içerisindeyim. Sizlerle beraber ikinci Cumhuriyet Bayramını kutlamanın sevincini, onurunu ve gururunu yaşıyorum. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümü tüm millete bir kez daha kutlu olsun. Bu vesileyle bugünleri bizlere armağan eden aziz şehitlerimizi, malul ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum.?

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü