Cumhuriyet gezileri başladı

Cumhuriyet gezileri başladı

Milli Eğitim Bakanlığı`nca düzenlenen Cumhuriyet Gezileri projesi kapsamında Kırıkkaleli öğrenciler Afyonkarahisar-Kütahya ve Çanakkale iline yola çıktı

80 ÖĞRENCİ VE 4 ÖĞRETMEN

Milli Eğitim Bakanlığı Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Cumhuriyet Eğitim Gezileri kapsamında Kırıkkale?den 80 kişilik bir öğrenci kafilesi yola çıktı. Kırıkkale?den 8 ilçe ve merkez ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 80 öğrenci ve 4 öğretmenden oluşan bir kafile Afyonkarahisar-Kütahya ve Çanakkale iline yola çıktı.

 

KAYNAŞMA SAĞLANACAK

27 Ekim tarihinde sona erecek olan Cumhuriyet Eğitim Gezileri hakkında açıklama yapan Mehmet Peker; ?Projenin amacı farklı coğrafi bölgelerde bulunan öğrencilerimizin birbirleri ile tanışıp kaynaşmalarını sağlamak, okulda aldıkları eğitime paralel olarak gezerek, görerek Çanakkale ve milli mücadele destanının önemini kavramalarına ve bu yolla milli şuurlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak, başarılı öğrencileri ödüllendirilmesi ile diğer öğrencilerin özendirilmesini sağlamak aynı zamanda iç turizm yolu ile yurdumuzun güzelliklerini tanıtma yönündeki çabalara ivme kazandırmaktır? dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti