Cumhuriyet, milletçe verilen mücadelenin taçlandığı adıdır

Cumhuriyet, milletçe verilen mücadelenin taçlandığı adıdır

YÜZYILLARDIR MEDENİYETLERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Cumhuriyet, milletçe verilen mücadelenin taçlandığı adıdır

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında  ?Cumhuriyet, istiklalimiz ve istikbalimiz için milletçe yekvücut olarak verilen mücadelenin zaferle taçlandırılmasının adıdır? dedi.

YÜZYILLARDIR MEDENİYETLERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Haktankaçmaz´ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: ?Yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan Anadolu, 1071 Malazgirt Zaferi´nden sonra Türk yurdu haline gelmiştir. Her santimetre karesi aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin kanları ile sulanmış bu topraklar bizim için canımızdan kutsaldır.?

TERÖR SALDIRILARINA BU MİLLET BOYUN EĞMEDİ

?Bugüne kadar ne FETÖ´ye, ne PKK´ya ve ne de diğer terör örgütlerinin saldırılarına bu millet boyun eğmedi, eğmeyecektir. Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin 29 Ekim 1923 tarihinde ilan ettiği Cumhuriyet, bizlere emanettir.?

MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNİ YAKALAMALIYIZ 

?Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün bizlere hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak için daha çok çalışacağız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100´üncü yılında, yani 2023´de, yeni yatırım hamleleriyle iktisadi ve sosyal kalkınma hamlemizi sürdüreceğiz.?

TARİHTE OLDUĞU GİBİ ONURLU DURUŞUMUZ SÜRECEK

?Tarihte olduğu gibi geride bıraktığımız günlerde de onurlu duruşuyla varlığına, istiklaline ve istikbaline sahip çıkan bu büyük millete karşı sadakatimiz bizim en vazgeçilmez düsturumuzdur. Milletimizin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan eden Cumhuriyet, çağdaş dünyada hak ettiğimiz yeri alma kararlılığımızın da göstergesi olmuştur.?

HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN 

?Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor ve aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun.?

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ