Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbeti sürüyor

Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbeti sürüyor

KIRIKKALE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbeti sürüyor

Kırıkkale Belediyesi öncülüğünde halk, Cumhuriyet Meydanı Demokrasi Nöbetine devam ediyor. İlk günden itibaren meydana koşan vatandaşlar iki günden bu yana meydanı boş bırakmıyorlar. Dün Belediye öncülüğünde binlerce aracın katıldığı konvoy düzendi.

MEHTER TAKIMI KONSER VERDİ

İlk gün binlerce kişinin katıldığı tepki gösterisi Kur´an-ı Kerim okunmasıyla başlandı. Ardından Kırıkkale Belediyesi Mehter Takımı çeşitli marşlar söyledi. Konuşmaların ardından bazı iş makineleri ve araçlar Kırıkkale´nin en işlek caddesi Zafer Caddesi başta olmak üzere diğer caddelerde korna çalarak, darbeyi protesto ettiler.  

BAZI ASKERLER TERÖR ÖRGÜTÜ

Darbe girişimiyle bazı askerlerin terör örgütü mensubu olduğunu ispat ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Yıllarca bunlar devletin içinde barındılar. Rabbime şükürler olsun, darbe girişiminde gerçekleştiremediler ve bundan sonrada yapamayacaklar. Bu millet eğilmeyecek ve dimdik karşılarında duracak? dedi.

KIRIKKALE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise ?Darbe gecesi meydanda gelen Valimize, belediye başkanımız ve jandarma komutanımıza teşekkür ederim. Kırıkkale halkı demokrasiye sahip çıktı. Paralel yapıya karşı bundan sonra işlemler daha hızlı yapılacak. Kırıkkale´de vatan hainleri kendilerine yer bulamayacak? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ