Cumhuriyet Meydanında İbrahim Sadri rüzgârı

Cumhuriyet Meydanında İbrahim Sadri rüzgârı

SADRİ´YE KIRIKKALESPOR FORMASI...

Cumhuriyet Meydanında İbrahim Sadri rüzgârı

Kırıkkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında devam eden programa ünlü şiir yorumcularından İbrahim Sadri konuk oldu. Sadri birbirinden güzel şiirleriyle geceye renk kattı.

VALİ VE BAŞKAN SAYGILI MEYDANDAYDI

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yüzlerce vatandaş katıldı. Ramazan Sokağı etkinliği Belediye Mehter takımının konseriyle başladı.

SADRİ ŞİİRLERİYLE ADETA BÜYÜLEDİ

Mehter gösterisinden sonra meydanı hınca hınç dolduran vatandaşların merakla beklediği İbrahim Sadri sahne aldı. Sadri birbirinden güzel şiirlerini yorumlarken vatandaşların hemen tamamı ona eşlik etti. İbrahim Sadri, vatandaşların yoğun katılmasından çok memnun olduğunu belirterek bu tür etkinlikleri düzenlediği için Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür etti.

SADRİ´YE KIRIKKALESPOR FORMASI

Program Sonunda Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Saygılı, günün anısına hediye verdi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, katılımlarından dolayı ve bu eşsiz şiir dinletisinden dolayı ünlü şiir yorumcusu İbrahim Sadri´ye teşekkür etti. Ayrıca Kırıkkalespor taraftarları İbrahim Sadri´ye Kırıkkalespor forması ve atkısı hediye etti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı