Cumhurbaşkanını Beştepe´den indireceğiz

Cumhurbaşkanını Beştepe´den indireceğiz

"DİKTATÖRYAL BİR REJİME SÜRÜKLENİYORUZ"

Cumhurbaşkanını Beştepe´den indireceğiz

CHP Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi´ne tek aday olarak giren Yücel Kızık, geçmişte iki dönem yaptığı görevine yeniden döndü. Kızık kongrenin ardından yaptığı konuşmada, ?Erken seçimden zaferle çıkıp, cumhurbaşkanını Beştepe´den indireceğiz? dedi.

KARADURMUŞ DİVAN BAŞKANLIĞINI YAPTI

Kızılkanat İş Merkezi Kapalı Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını Hacı Arap Karadurmuş yaptı. Merkez İlçe Başkanlığı geçmiş dönem faaliyet raporunu Başkan Mehmet Uysal tarafından, mali hesap raporu ise Oğuzhan Köprülü tarafından okundu. Raporların ibrasının ardından konuşmalara geçildi. İl Başkanı Ahmet Önal yaptığı konuşmada göreve geldikleri süreç ve seçimde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  

ÖN SEÇİM GURUR VERDİ

Önal şöyle konuştu: ?7 Ocak´ta benim atamam yapıldı. İl başkanı olmamın ardından yönetimi oluşturduk. Yaklaşık iki hafta sonra ise merkez ilçe ataması yapıldı. Merkez ilçe ile çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Göre geldiğimiz ardından Bahşılı ilçe örgütünü açtık. Bunun ardından kapalı olan Hacılar belde örgütümüzü oluşturduk.  Bunun ardından 28 Mart´ta ön seçim yaptık. Ön seçim il başkanı olarak benim talebimdi.  Bizim görüşlerimiz alındı ve bizde ön seçim olmasını istedik. Kırıkkale´de en son 1992´de ön seçim yapılmış. Bunun ardından ilk ön seçim bizim yönetimimizle oldu. 7 Haziran seçimlerinin öncesi Genel Başkanımızı Kırıkkale´ye getirdik ve CHP yine en büyük kalabalığını yaşadı. Bu kalabalık taşıma değildi.?

KONGRE TARİHLERİNİ ÖNE ALDIK

 ?Adaylarımız seçim öncesi hiç durmadan çalıştı. Seçim arabalarımız Kırıkkale´nin her yerini gezdi. Ziyaretler mitingler yaptık. CHP en az bir vekil çıkarır havası estirdik. 25 bin oy aldık. Ben bunu başarı olarak görmedim. Genel merkezimize bunu söyledim ama genel merkezimizi bizi başarılı gördü ve görevimize devam etmemiz gerektiğini belirttiler. Bunun ardından biz öz eleştiri yaptık ve notlarımızı aldık. Bunları da genel merkeze illettik. Bunların ardından kongre tarihlerini öne alarak kongrelerimize başladık. Kongrelerimiz partimize ve ilimize hayırlı olsun.?

DİKTATÖRYAL BİR REJİME SÜRÜKLENİYORUZ

Tek liste girdiği kongrede Merkez İlçe Başkanı seçilen Yücel Kızık ise yaptığı konuşmada, ?Kongremiz Kırıkkale´ye hayırlı olsun. Türkiye´nin gidişatı ortada. Şehitlerimiz var, ekonomi döviz her gün uçuş yaşıyor. Kırıkkale´de bile iş yerlerinin kapandığı görüyoruz. Diktatör bir rejime sürüklenen bir ülke ve Anayasayı tanımayan bir cumhurbaşkanı var. Biz sandıktan büyük zaferle çıkıp Cumhurbaşkanı Beştepe´den indireceğiz? ifadelerini kullandı.

PARTİME HER ZAMAN YARDIMCI OLACAĞIM

Mevcut merkez ilçe başkanı Mehmet Uysal ise tekrar aday olmadığını açıklayarak göreve atandığı günden itibaren parti disiplinine uyum sağlayarak çalışmalar yaptıklarını söyledi. Uysal yaptığı konuşmada, ? 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalar yaptık. Partimizin üye sayısını artırmak için çalıştık. Ülkenin kazanması için çalıştık. Kırıkkale´den meclise bir temsilci göndermek içindi her şey. Bunu başaramadık ama bu yolda partililerimizi birleştirdik. Aday değilim ancak seçilen arkadaşlara ve partimize her zaman yardımcı olacağım? ifadelerine yer verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız