Cumhurbaşkanından “bomba” müjdeler!

Cumhurbaşkanından “bomba” müjdeler!

SAYGILI’NIN PROJESİNE ERDOĞAN ONAYI

PUSULA ÖZEL HABER

SAYGILI’NIN PROJESİNE ERDOĞAN ONAYI

Cumhurbaşkanından “bomba” müjdeler!

Delice’de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının satır aralarında Kırıkkale için adeta “bomba” müjdeler verdi.

KIRIKKALE, JANDARMANIN YENİ MERKEZİ OLUYOR

Jandarma Genel Komutanlığına ait Mühimmat Depo Komutanlığının Kırıkkale’ye getirileceği müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine uluslararası boyutlarda bir Jandarma Eğitim Birliğinin de Kırıkkale’ye kurulacağı müjdesiyle tüm Kırıkkalelileri heyecanlandırdı.

ROKET ÜRETİM VE GELİŞTİRME MERKEZİ GELİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın uzun süredir üzerinde durduğu ve Kırıkkale’ye kurulması için gece gündüz girişimlerde bulunduğu Roket Üretim ve Geliştirme Tesisinin de Kırıkkale’ye kurulacağı müjdesini Delice mitinginde veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel bir firma tarafından F16 ve SİHA’lar için bomba üretim ve dolum tesisinin de Kırıkkale Silah İhtisas Organize Sanayiinde kurulacağını müjdeledi.

“KIRIKKALE, SAVUNMA SANAYİİNİN GÖZBEBEĞİ”

Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğini taşıyan Silah İhtisas Organize Sanayiinin, özellikle İnsansız Kara Araçları Tasarım ve Üretim Merkezi haline getirilmesi için Savunma Sanayii Başkanlığında çalışmaların sürdüğünü kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale’nin savunma sanayiinin gözbebeği olduğunu, bu özelliğinin gelişerek devam edeceğini ifade etti.

PUSULA ÖZEL HABER



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da