Çözüm süreci devam edecek

Çözüm süreci devam edecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek “PKK kadrolarına ve BDP’ye koruyucu annelik yapmaya çalışıyorsun” dedi. Soylu her şeye rağmen çözüm sürecinin devam edeceğini bildi

ÇÖZÜM SÜRECİ KESİNTİYE UĞRAMAYACAK

AK Parti`nin Kaletepe ve Yenimahalle delege seçimine katılan Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Beşir Atalay gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Soylu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözlerini eleştirerek Kılıçdaroğlu’nu PKK ve BDP’nin sorumsuz milletvekillerine koruyucu annelik yapmakla suçladı. Beşir Atalay şehirlerde meydana gelen olaylarla ilgili olarak şu ana kadar göz atına alınan kişi sayısının 1231 kişiye ulaştığını, bunlardan 139 kişinin tutuklandığını belirterek gözaltıların sürdüğünü söyledi

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER

Kaletepe seçimlerine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ve Süleyman Soylu, Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale seçimlerinden sorumlu AK Parti Mardin Milletvekili, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Gönül Bekin Şahkulubey, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit, delegeler ve partililer birlikte Kaletepe Aile Çay Bahçesine girdiler. Burada halka tokalaştılar. Konuşmalardan sonra Yenimahalle delege seçim bölgesine giderek halka hitap ettiler. 

SENİN ŞEREFİN VE NAMUSUN NEREDE?

Burada ilk konuşmayı yapan Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu hedefine alarak eleştiri bombardımanına tuttu. Soylu  “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Senin şerefin ve namusun nerde” diyerek söz söylediğini belirten Başbakan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Senin şerefin ve namusun nerede” dedi. 

PKK VE BDP’LİLERE KORUYUCU ANNELİK YAPIYORSUN

Kılıçdaroğlu’nun bir tezgâh kurduğunu belirten Soylu,”BDP’yi himaye edecek ya, Selahattin Demirtaş’ı himaye edecek ya, orda ki Vandalizmi himaye edecek ya,  orda ki yakın batmayı himaye edecek ya, AK Parti hükümetimizi ve bu ülkeyi yarına taşımak için büyük bir emek gayretleri ortaya koyanları bir şekilde suçlayacaktır. Selahattin Demirtaş’a PKK kadrolarına da BDP’li sorumsuz siyasetçilere Kılıçdaroğlu, koruyucu annelik yapmaya çalışıyor. Yaptığı odur. Saldırmasının temel sebeplerinden bir tanesi de odur. Buradan CHP’lilere sesleniyorum. Ey Cumhuriyet Halk Partililer, Türk bayrağına saldıranlara, yakanlara, Atatürk büstünü devirenlere koruyucu annelik gerçekleştiren Kılıçdaroğlu’na hesabını sorun ve bu partinin başından bunu atın” diye konuştu.

BİN 231 KİŞİ GÖZALTINDA

Bu olayları çıkartanlar, katılanlar, öncüleri, provoke edenler hepsinden hesabının sorulacağını belirten Atalay,  “Bugün sabahleyin İçişleri Bakanımızdan son rakamları adım. Şu ana kadar göz atına alınanlar 1231 kişi oldu. Bütün gösteriler ekranlarda inceleniyor, elebaşları evlerinden ya da bulundukları yerlerden toplanıyor. Bunların yaklaşık yarısı olaylar sırasında göz atına alındı. Yarısı ise daha sonra incelemelerle gözaltına alındı. Şu ana kadar 139 kişi tutuklandı. Gözaltına alınanlar önce sorgulandı ve ardından gerekli görülenler tutuklandı. Bu süreç devam ediyor. BU olaylara sebep olanlar cezasını görecek. Vatandaşımızın bütün zararları karşılanıyor. Belediyeye verilen zararlar karşılanacak. En fazla teşkilatımız zarar gördü” dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ MUHAFAZA EDİN

Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ve AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, birer konuşma yaptılar konuşmalarda birlik ve beraberli vurgusu yapıldı. Seçimlere ilginin fazla olmasına değindiler. Her iki konuşmacıda Kırıkkale için AK Parti’nin önemi anlatıldı. Kaletepe ve Yenimahalle seçimi ile birlikte diğer mahalle ve ilçelerdeki delege seçiminin ardından il kongresi yapılacak.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız