Çözüm Koleji’nden başarılı öğrencilere ödül

Çözüm Koleji’nden başarılı öğrencilere ödül

2021 YKS sınavında dereceye giren ve üniversiteyi kazanan 176 Yeni Nesil Akademi Kursu ve Çözüm Koleji öğrencilerine değişik ödüller ve başarı belgeleri dağıtıldı.

2021 YKS sınavında dereceye giren ve üniversiteyi kazanan 176 Yeni Nesil Akademi Kursu ve Çözüm Koleji öğrencilerine değişik ödüller ve başarı belgeleri dağıtıldı.

BİRLİKTE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Ödül törenine öğrenciler, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı. Toplantıda konuşan Yeni Nesil Akademi ve Çözüm Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Altundal; “Hizmet anlayışını ticari kazancın önünde tutan bir anlayışla, evlatlarını bize emanet eden velilerimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmenin vicdani rahatlığını yaşıyoruz. Bize bu mutluluğu tattıran öğrenci ve öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu şehrin çocuklarına hem YKS hem LGS kursları hem de özel okul olarak elimizden gelen imkanları sonuna kadar kullanacağız.”

BAŞARI ODAKLI BİR ÖZEL OKUL ANLAYIŞI

Toplantıda daha sonra söz alan Yeni Nesil Akademi YKS, Yeni Nesil Akademi LGS kursları ile Çözüm Koleji Genel Müdürü Özcan Kılıç; “Olumsuz pandemi koşullarına rağmen YKS’de çok büyük bir başarı elde ettik. Bu başarılarımız artarak devam edecektir. Ayrıca Çözüm Kolejinde Öğretmen, Yönetim ve Rehberlik alanında yapılan kapsamlı değişikliklerle ilimizde başarı odaklı bir Özel Okul anlayışı getireceğiz. Kırıkkale’deki LGS alanındaki boşluğu aynı çaba, sorumluluk anlayışı ve kalite ile doldurarak bu üç alanda yeni sezonda çok büyük rekora ve başarılara imza atacağız.

GÖNÜLLERİNCE DOYASIYA EĞLENDİLER

“Bize emanet edilen geleceğinizin teminatı yavrularımıza, eğitimci olmanın sorumluluğu ile gereken bütün gayretlerimizi ve imkanlarımızı kullanacağımıza kimsenin kuşkusu olmamalı” dedi. Daha sonra YKS Sınavında ilk 10 bine giren öğrencilere plaket ve maddi ödüller verildi. Akabinde Üniversiteyi kazanan 176 öğrenciye Başarı Belgeleri takdim edildi. Yemek töreninin ardında öğrenciler doyasıya eğlendi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız