Çözüm odaklı siyaset yapıyoruz

Çözüm odaklı siyaset yapıyoruz

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN FIRSAT BULDUKÇA ÇEVRE ESNAFLARI GEZEREK FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYOR

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN FIRSAT BULDUKÇA ÇEVRE ESNAFLARI GEZEREK FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYOR

Çözüm odaklı siyaset yapıyoruz

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, çalışmalarına ara vermeden ve hız kesmeden devam ediyor. Dağdelen, çarşı içindeki esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Yenidoğan Mahallesi esnafları AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Dağdelen, çarşı esnafıyla kahvaltıda buluştu ve hem siyasi gelişmeler konusunda bilgiler verdi ve hem de onların bazı sorun ve taleplerini dinledi. İlgi ve katılımın yüksek olduğu kahvaltı programı bir restoranda gerçekleştirildi. Kahvaltıya katılanlar siyasi gelişmeler konusunda bilgi ilk ağızdan bilgi sahibi olurken, talep ve sorunlarını da iletme imkânı buldular.

ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET

Kahvaltı programı konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, ?Yenidoğan Mahallesi Esnafları ile kahvaltıda bir araya gelerek şehrimiz için yapılacak çalışmalar hakkında istişare ettik. Çözüm odaklı siyaset anlayışı ile çıktığımız bu yolda esnaflarımızla Kırıkkaleli hemşerilerimize daha iyi neler yapabileceğimizi konuştuk? dedi. Esnaflara siyasi gelişmelerin yanı sıra şehirle ilgili çalışmalar ve planlamalar konusunda da bilgi veren Dağdelen, onların önerilerini de not aldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız