Coşkulu kutlama

Coşkulu kutlama

İlköğretim Haftası kutlamaları hafta boyunca sürdü. Son olarak Geraldine Saran İlköğretim Okulunda coşkulu bir İlköğretim Haftası düzenlendi. Öğrenciler, düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendiler.

ETLİ PİLAV İKRAMI
Okul bahçesinde gerçekleşen kutlamalarda öğrenciler bir birinden ilginç yarışmalar yaptı. Programa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şuayip Bütün ve öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı. Kutlamaların arından katılımcılara etli pilav ikramı yapıldı. Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü İsmail Denizkan, etkinlikte emeği geçen okul öğretmenlerinden Fatma Olcay ve Bergin Ersan?a teşekkürlerini iletti.
 
5 ÖĞRENCİ BURSLULUK SINAVINI KAZANDI
Denizkan, ?Bu etkinliği uzun süre sonra hem öğrencilerimizi okula motive etmek hem de velilerle kaynaşmak amacıyla düzenlendik. 8 şube ile eğitim hayatına devam eden okulumuzda birçok başarımızı söz konusu. 5 öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı. 18 mezun öğrenciden 9?u istediği okulu, 9?u da yazdıkları diğer tercihlerine yerleştiler. İl genelinde yapılan kitap okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi birinci olmuştur. Yine en çok kitap okuyan öğrenci bizim okulumuzdan çıkmıştır. Kelime hazinesi yarışmasında derecemiz var. Okulumuza desteklerini esirgemeyen hayırsever Özbek Duman?a teşekkür ederim? şeklinde konuştu. 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti