Çok projemiz var, İmkânımız kısıtlı

Çok projemiz var,  İmkânımız kısıtlı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı seçim döneminde vaat ettiği projelerinin hayata geçirilmesi için imkanlarının şimdilik kısıtlı olduğunu söyledi. Basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen Saygılı birçok konuda önemli açıklamalarda bulun

İLK İFTAR BASIN MENSUPLARIYLA

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye meclisi kokteyl salonunda düzenlenen yemeğe Kırıkkale’deki tüm mahalli ve ulusal basın mensupları katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, başkan yardımcıları ve bazı birim müdürlerinin de hazır bulunduğu yemek son derece samimi bir ortamda geçti. Saygılı yemek öncesinde tüm basın mensuplarıyla teker teker tokalaşarak katılımlarımızdan dolayı teşekkür etti. Yemek sonrasında ise önce kısa açıklamalarda bulunan Saygılı daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Saygılı bir gazetecinin seçim döneminde vaat ettikleri hizmet ve projeler konusundaki sorusuna “Çok projemiz var ancak imkanlarımız şimdilik kısıtlı, ancak tüm zorlukları aşacağız” diye karşılık verdi.

 

PARTİ KİMLİĞİMİ BIRAKTIM

Kırıkkale’deki tüm basın mensuplarının katıldığı iftar yemeği sonrasında karşılıklı sohbet sırasında basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtlayan Saygılı öncelikle Kırıkkale’de yaşayan herkesin belediye başkanı olduğunu söyledi. Seçimin seçim zamanlarında kalması gerektiğine işaret eden Saygılı bu manada herkese aynı mesafede olacağını ve hizmetlerinde layıkı ile yapılacağını bildirdi. Saygılı Celal Bayar Parkındaki Rahmi Pehlivanlı Kültür Merkezinin boşaltılmasıyla ilgili bir soru üzerine ise öncelik Rahmi Pehlivanlı’nın kendisinin akrabası olduğunu belirterek oradaki binada Pehlivanlı ile ilgili hiçbir eşyanın olmadığını en kötüsü buradaki birkaç olumsuzluğa bizzat kendisinin şahit olduğunu söyledi. Saygılı buranın amacı dışında kullanılmasından dolayı işletmecinin şahsında boşamtıldığını belirterek Keskin’deki Rahmi Pehlivanlı’nın konağıyle ilgili çalışmalara bizzat destek verdiğini, Pehlivanlı’ya yakışır başka mekanlar yapılması içinde çaba harcayacağını söyledi.

 

BİZ HİÇ BİR KİMSEYİ ÇİZMEDİK

Belediye Başkanı Saygılı esnafların yaya kaldırımlarına eşya koymaları ile ilgili başlatılan sınır uygulaması konusundaki bir soru üzerine ise “Biz hiç kimseyi çizmedik, özellikle bulvardaki esnaflar geniş alanları kullanıyorlar onunda bir bedeli olmalı, merkezde ise esnaflar yaya kaldırımlarına içerdeki tüm eşyalarını ürünlerini çıkartıyor bunu önlemek için böyle bir uygulama başlattık. Bizim amacımız esnaftan para kazanmak değil bu alışkanlıktan vazgeçmelerini sağlamak bunun için birde anket yaptırdık yüzde 50 si bizim düşündüğümüz yönde cevaplar verdi” diye yanıtladı. Samsun bulvarı ve merkezdeki bazı cadde ve sokaklarda önemli değişiklikler yapılarak trafiğin rahatlatılmasını sağladıklarını belirten Saygılı halk günleri ile ilgili önemli mesafe aldıklarını toplantıların eksiklikler veya hizmetler konusunda kendilerine önemli bir veri kaynağı olacağını belirtti.

 

BİZLER MESAİ ARKADAŞLARIYIZ

Belediye Başkanı Saygılı Ramazan dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında yeni düzenlemeler yapılarak vatandaşların güzel bir ramazan geçirmelerini sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Yeni yeni şeyler üretmek için çaba harcadıklarını belirten Saygılı “Bizler sizlerle mesai arkadaşlarıyız, güzel şeyler yeni şeyler ortala çıksın hep beraber paylaşalım Ramazan ayının güzelliklerini dolu dolu yaşayalım diye çaba harcıyoruz” dedi. Saygılı bir soru üzerine ise belediye yönetiminde değişiklik konusunun şimdilik gündemde olmadığını liyakat iş bilir kadroların oluşması için yönetim içinde zamanı geldiğinde bunların düşünülebileceğini söyledi. 



7.07.2014 21:50:23
SAMSUN BULVARINDA TRAFİK IŞIKLARINDA YEŞİL DALGA UYGULANMALI.

KESKİNLİ
9.07.2014 08:44:12
laf mı bu şimdi imkanları belediyenin borcunu bilerek geldiniz yönetime şimdi para yok yapamam diyorlar kaynagı sen bulacaksın eger gücün varsa rantiyecilere dik durabilirsen en güzel yapacagın şey belediye arsalarına toplu konut yaptır mütahitle anlaşın hem ev fiyatları makul seviyeye iner hemde belediye bütçesine büyük katkısı olur

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ