Çok çalıştık, yine çalışacağız

Çok çalıştık, yine çalışacağız

DELEGELERİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNUN OYUNU ALAN BALOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

DELEGELERİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNUN OYUNU ALAN BALOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Çok çalıştık, yine çalışacağız

MHP Kırıkkale İl Başkanlığı olağan kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Erdal Baloğlu 550 delegeden 410´unun oyunu alarak güven tazeledi. Baloğlu yaptığı konuşmada ilk seçildiği günden bu yana çok çalıştıklarını ve çalışmalarını aynı tempoda sürdüreceklerini söyledi. Partililerden destek isteyen Baloğlu, ?MHP´den göğsümüzü gererek bahsetmeliyiz, sesimizi daha gür çıkartmalıyız? dedi.

DÜĞÜN SALONU ÜLKÜCÜLERLE DOLDU

Bahşılı Beyaz Saray düğün salonunda gerçekleşen kongreye partinin tüm organlarından oldukça fazla katılım oldu. Partililerin yanı sıra. Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, 25. Dönem Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, MYK Üyesi Halil Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk ve çok sayıda partili katıldı.

DİVAN BAŞKANLIĞINI GÖÇER YAPTI

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan Başkanı ve Divan üyelerinin seçilmesiyle devam edildi. Divan Başkanlığına 25. Dönem Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, divan üyeliklerine, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Ülkü Ocakları Balkanı Ali Gençtürk ve Osman Şevket Feroğlu seçildi.

MHP´Lİ ÜLKÜCÜ OLMAK ZOR İŞTİR

Kongrede ilk olarak konuşan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik MHP´li ve ülkücü olmanın çok zor bir iş olduğunu söyledi. Herkesin bu sorumluluğu taşıyamayacağını bildire Bildik, ?Biz hizmeti ilk olarak Allah rızası için yapıyoruz. Bizde birlik beraberlik kolay yıkılmaz. Bizi kimse yıkamaz. Fitne çıkarmaya çalışanlar bir gün kendi çöplüklerinde boğulacaklar? diye konuştu. Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ise, ?Yakın zamanda bana verilmiş olan bu görevi en iyi olarak yerine getireceğim. MHP bu ülkenin kolonudur. MHP tek başına değil devlet için gerekeni yapar? dedi.

MHP BU ÜLKENİN HARCI VE KOLONUDUR

Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ise henüz bu görevi yeni devraldığını belirterek MHP´de görev yapmanın kendisi için bir onur ve gurur meselesi olduğunu söyledi. Milliyetçi Hareket Partisinin bu ülkenin harcı ve kolonu olduğunu belirten Abalı MHP´nin bir kişinin değil tüm Ülkücülerin partisi olduğunu bildirdi.

ESKİ TÜFEKTEN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

Eski İl Başkanlarında Arif Nugay ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk ve MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer´de birer konuşma yaparak Milliyetçi Hareket Partisinin sokakta konuşulan bir parti değil kendi kurul ve kuralları çerçevesinde sorunları çözen bir parti olduğunu belirttiler. Birlik ve beraberlik içinde iktidara yürümenin mümkün olacağını söylediler.

ÇOK ÇALIŞTIK ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ise yaptığı açıklamada, ?MHP´nin sosyal alanda çalıştığını göstermek için faaliyetlerde bulunduk. Seminerler düzenlendi. Bunun sonucunda uyuşturucu ile bağımlılıktan yerimizi aldık. Yerelde ve genelde desteğinizi almaya geldim koluma girin hep beraber bu ülke için elimizi taşın altına koyalım. Zaman zaman sosyal medyada davetlerde bulunuyoruz. Davetlerimize katılın ve bize fikir ortağı kurun. Sizlerin desteğiyle belediye gönderine 3 hilal bayrağını çekmek meclise daha çok vekil göndermek için çalışacağım" dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız