Çocukların feryadı yürük burkuyor

Çocukların feryadı yürük burkuyor

Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve yönetim kurulu İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı saldırıyı ve harekatı ile ilgili basın açıklaması yaptı. Akdoğan, saldırının son bulması gerektiğini ve bu konuda diplomatik adımların atılması gerektiğini söyle

İŞGALCİ İSRAİL

Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan yaptığı açıklamada, “Öteden beri terör devleti olduğunu söylediğimiz işgalci İsrail yine Müslüman Filistin Halkına yönelik acımasız bir katliama girişti. Yine yakın zamanda kaçırılarak öldürülen İsrail’li üç genç gerekçe gösterilerek, Gazze’ye, yapılan hava saldırıları sonucunda 500’ün üzerinde sivil hayatını kaybederken ikibine yakın da kişi yaralanmıştır. İsrail politikaları yüzünden en asgari insani koşullarda yaşayan Gazze’li Filistinliler bu saldırılarla topyekün bir katliamla yüz yüze bırakılmıştır. Tüm dünyanın katliamları sessizce izlemesinden ve hatta kimi açıklamalar ile meşrulaştırılmasından cesaret alan İsrail saldırılarını devam ederek kara harekatına başlamıştır.”

 

OBAMA’NIN OYUNU

“Gündem unutulmamalıdır ki, Obama’nın ikinci kez Başkan seçilmesiyle bölgede İsrail’in küstahça davranışlarının son bulacağının propagandasını yapanların nasıl bir hayal aleminde yaşadıkları bir kez daha ortaya çıktı. Kim ne derse desin ABD İsrail’in bu davranışını görmezden gelecektir. ABD’de kim başkan olursa olsun eli kanlı İsrail’i desteklemeye devam edecektir. İsrail’in yaptığı saldırıyı bir sivil toplum kuruluşu Kırıkkale  Sağlık Sen olarak  kınıyoruz. Ancak İslam Ülkelerinde erki elinde bulunduran yöneticilerin ve hükümetlerin kınama düzeyinde kalan tepkilerini de muvazaa üzere yapılmış açıklamalardan öteye olmayacağını şimdiden ilan ediyoruz.”

 

MÜSLÜMANLAR EL ELE OLMALI

“Biz de diyoruz ki İsrail’in bölgede işgalci bir devlet olduğunu İsrail ile ilişkilerini sürdüren her İslam ülkesinin tüm dünyaya deklare etmesi ve İsrail ile tüm ilişkilerini sıfıra indirmesi gerek. Buradan İslam Ülkelerinin tüm yöneticilerine ve hükümetlerine sesleniyoruz. Bir İslam Ülkesine yapılan saldırının bütün İslam Ülkelerine yapılmış gibi kabul edilmesidir. Bir Müslümana yapılan saldırının Dünya Müslüman Ülkeleri tarafından karşılıksız bırakılmamasıdır.” 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ