Çocuklarımızı kırık nottan dolayı kırmayın

Çocuklarımızı kırık nottan dolayı kırmayın

50 BİN 284 ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALARAK TATİLE MERHABA DEDİ

50 BİN 284 ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALARAK TATİLE MERHABA DEDİ

Çocuklarımızı kırık nottan dolayı kırmayın

Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz Öğrencilerin ve öğretmenlerin çok çalışarak tatili hak ettiklerini söyledi. Vali Haktankaçmaz  ?Çocuklarımızı kırık nottan dolayı kırmayalım. Onlar bizim yarınlarımızın teminatı? dedi.

50 BİN 284 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Kırıkkale´de 50 bin 284 öğrenci bir yılın değerlendirildiği karnesini düzenlenen törenle aldı. Protokol üyelerinin katıldığı tören 100. Yıl İlkokulunda yapıldı. Karne dağıtım törenine, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, öğrenciler ve veliler katıldı.

YORUCU VE UZUN BİR YIL GERİDE KALDI

Törende konuşan vali Haktankaçmaz, il genelinde eğitim alanında uzun bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. Öğrenci ve öğretmenlerinin çok çalışarak tatili hak ettiklerini belirten Haktankaçmaz, "Kırıkkale´de 2015-2016 eğitim yılı başarı ile tamamlandı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarısı hepimizi mutlu eder. Çocuklarımız başarılı veya az başarılı olabilir. Her çocuğun durumu farklıdır. Bir alanda başarısız olan bir çocuğun çok farklı alanlarda çok daha büyük başarılar elde ettiğini hepimiz çok defa müşahede etmişizdir. Çocuklarımızı kırık nottan dolayı kırmayalım. Onlar bizim yarınlarımızın teminatıdır. Öğrencilerden tek isteğim tatil süresince dinlenmeleri ve bol bol kitap okumalarıdır" diye konuştu.

OLDUKÇA VERİMLİ BİR YIL GEÇİRDİK

İl Milli Eğitim Müdürü Çetin de 2015-2016 eğitim öğretim yılında oldukça verimli ve başarılı geçtiğini söyledi.50 bin 284 öğrencinin karne aldığını vurgulayan Çetin, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan eğitim öğretim yılını tamamladıklarını belirterek öğrencilere güzel bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu. Tören, Vali Haktankaçmaz´ın, başarılı öğrencilere karne dağıtmasının ardından son buldu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti