Çocuklarımızı doğayla buluşturmalıyız

Çocuklarımızı doğayla buluşturmalıyız

6-14 YAŞ GRUBUNU KAPSIYOR

Çocuklarımızı doğayla buluşturmalıyız

Kırıkkale´de İçişleri Bakanlığının da desteklediği çocukların doğal hayatla barışık yaşamasına yönelik hazırlanan ?Çevreni Tanı, Doğal Hayatı Koru Projesi´nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

ÇOCUKLAR DOĞAYLA BULUŞMALI

Kentlere sıkışan çocukların kırsal alanı ve doğal ekosistemleri tanımalarına yönelik geliştirilen ?Çevreni Tanı, Doğal Hayatı Koru´ isimli proje minik öğrencilere anlatıldı. Kırıkkale Anadolu Hilali İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan proje hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilisi Galip Öztürk´ün anlatımını yaptığı bilgilendirme toplantısı Hasan Ali Yücel İlkokulu gösteri salonunda düzenlendi.

6-14 YAŞ GRUBUNU KAPSIYOR

Toplantı ile ilgili Dernek Başkanı Ömer Tanju Cihan, ?Projede 6-14 yaş arası dezavantajlı çocuklara verilecek çevre bilinci eğitimleri ile doğal hayatı koruma bilinci hedeflendi. Bu kapsamda öğrencilerimize doğal alanlara çıkmadan verilen seminerlerle bilgi aktarımı sağlandı ve doğal alanlara hazırlık aşaması gerçekleştirildi. Havaların ısınması ve doğanın uyanışı ile birlikte belirlenen alanlarda uygulama eğitimine geçilecek teorik bilgiler pratiğe dönecektir. Proje kapsamında çevre eğitimlerinin yanında çocuklarımıza unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları eğitimi verilecek, bunun yanı sıra drama çalışmaları da yapılacaktır? dedi.

HABER: Sibel Pehlivanlı



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü