Çocukları öldüren teröristler idam edilmelidir

Çocukları öldüren teröristler idam edilmelidir

Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, terör suçu işlemiş kişilerin toplumun, huzurunu, güvenliğini ve refahını bozmaya yönelik olduğunu söyledi. Küçücük çocukları öldüren terör zihniyetinin bir an önce bitirilmesi gerektiğini açıklayan Yılmaz, terör estirip çocuklar

İDAMIN TEKRAR UYGULANMASI GEREKİR

Kırıkkale Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Kırıkkale Baro Başkanlığı olarak yıl içerisinde 3 bin kişiye ücretsiz avukat görevlendirildiğini kaydeden Yılmaz 3 bin avukata baro tarafından 700 bin lira tutarında da ödeme yapıldığını ifade etti. Toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Yılmaz, idam cezası ile ilgili olarak yasanın geri getirilmesi gerektiğini ve terör suçu işleyenlere de idam cezasının uygulanmasından yana olduğunu söyledi.

PROBLEM YARATACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Yılmaz, ?Avrupa Birliğiyle uyum anlaşmaları içerisinde çok ciddi problem yaratacağını düşünüyorum. Bu bir genel değerlendirme ama şahsi fikrim sorulacak olursa idam cezasının olması gerektiğine inanıyorum. Özellikle de terör suçundan, bunun uygulanması gerektiğine inanıyorum. Vahşice küçücük çocukları öldürenlere idam cezasının uygulanması gerektiğine inanıyorum. Bunların bir ur olduğuna inanıyorum. İnsanın vücudunda tıbbi olarak müdahale edilerek kesilip atılıyor ise bu tarz suçlularında dur olduğuna inanıyorum. Toplumun içerisinden kesilip atılması gerektiğini düşünüyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ