Çocuklara kitap sürprizi

Çocuklara kitap sürprizi

Sulakyurt ilçesinde Kaymakamlık tarafından ilköğretim ve lise öğrencilerine kitap dağıtımı yapıldı. Kaymakam Harun Kazez, eğitim ve öğretime verilen desteğin sürdürüleceğini söyledi.

BAŞARI SÖZÜ
Sulakyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan proje kapsamında ilçe merkezi ve köylerinde eğitim gören 8. ve 12. sınıf öğrencileri için temin edilen konu anlatımlı, yaprak testi ve soru bankası içerikli kitaplar okullara gidilerek öğrencilere teslim edildi. Kitap dağıtımına İlçe Kaymakamı Harun Kazez`e SYDV Müdürü Emin Yüksel, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç da eşlik etti.Kaymakam Kazez, gittiği okullarda okul idaresinden öğrencilerle ilgili bilgiler alarak başarı durumlarını değerlendirdi. Test kitaplarını öğrencilere dağıtmadan önce öğrencilerle görüşme yapan Kaymakam, öğrencilerden başarı sözü aldı daha sonra da kitaplarını verdi.

YARDIMCI OLUYORUZ
Konu ile ilgili açıklama yapan Kazez, eğitime yapılan yatırımın önemli yatırımlardan olduğunu ve bu yatırımların da zamanında ulaştırılması gerektiğini belirtti.Kaymakam Kazez, ``İlçemiz genelinde 60 derslikteki yaklaşık olarak bin civarındaki öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görmeleri için tüm gayretlerimiz devam etmektedir. Zaman zaman okullara yaptığımız ziyaretlerde olumsuz durumların olmaması için de hassasiyetlerimizi göstermekteyiz. İlçemizde dershane imkanı olmaması nedeniyle öğrencilerin eğitimlerini çeşitli yardımcı kitaplarla desteklemekteyiz”

EN GÜZEL YATIRIM
“Öğrencilerin farklı eserlerden istifade etmeleri için ilköğretim ve lise öğrencilerinin son sınıflarına yönelik kitap dağıtımı yaptık. Önümüzdeki dönemde SBS ve YGS, LYS sınavlarına girecek olan öğrencilere dağıttığımız bu ilave kaynaklardan yararlanarak sınavlara hazırlanacak öğrencilerimizden başarı sözünü de almış olduk`` dedi.Dağıtılan kitapların taşımalı sistem kapsamında uzak köylerden gelerek okumaya gayret gösteren öğrenciler için güzel bir imkan olduğunu dile getiren Kaymakam Kazez, eğitim adına yapılan yatırımların genç kuşaklara yapılan en güzel yatırım olduğunu sözlerine ekledi.

SEVİNÇLİYİZ
Öğrenciler, dağıtılan kitapları aldıktan sonra büyük sevinç duyduklarını ifade ettiler. 30 kilometre uzaklıktaki bir köyden gelerek Sulakyurt`ta eğitimini sürdüren Selda Şahin ise kitaplarını alınca sevincini çevresindekilerle paylaşarak Kaymakama teşekkür etti.Sulakyurt SYDV faaliyetleri kapsamında rutin çalışmaların yanında ihtiyaç sahibi ailelerin barınma, gıda, yakacak ve diğer ihtiyaçlarının da SYDV tarafından yerine getirildiği belirtildi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ