Çocuklar Unutulmaz Bir Ramazan Yaşıyor

Çocuklar Unutulmaz Bir Ramazan Yaşıyor

11 ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle Kırıkkale Belediyesince Büyük Şehri Parkı Etkinlik Çadırına kurulan devasa oyun çadırı çocukların iftar sonrası eğlence noktası oldu.

Çocukların Buluşma Noktası Haline Geldi

Kırıkkale Belediyesi Ramazan Ayı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı ve Nokta Camii önüne iftara yetişemeyen vatandaşlar için bir taraftan iftar sofrası kurarken diğer taraftan da çocuklar için devasa oyun çadırı kurdu. Ramazan ayı öncesi açılan ve Ramazan ayı boyunca da açık kalacak olan oyun çadırı özellikle iftar saati sonrası çocukların buluşma noktası haline geldi. Çocuklar için kurulan çadırda farklı oyun alanları bulunmakta.

Geç Saatlere Kadar Açık

Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan ile birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam eden Kırıkkale Belediyesi bir yandan da çocuklara Ramazan ayının ruhunu yaşatmak adına kurduğu oyun çadırında çocukların doyasıya eğlenceli zaman geçirmesini sağlıyor. Oyun Çadırını ziyaret ederek çocukların neşesine ortak olan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Çocuklarımız için kurduğumuz çadırımız her yaştan yavrumuzun dikkatini çekiyor, burada eğleniyorlar. Duyduk ki şehrimizde tekne orucu tutan çocuklarımızda çok fazla imiş, onları da kırmamak için oyun etkinlik çadırımızı iftar sonrası da gece geç saatlere kadar açık tutuyoruz” ifadesini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız