Çocuklar Hayallerini Boyadı

Çocuklar Hayallerini Boyadı

Yahşihan ilçesinde bulunan Şehit Osman Yıldırım İlkokulu 2. Sınıf öğrencilerinin resmederek tasarladığı kulübeler Yahşihan Belediyesi’nde hayat buldu.

Sokakta yaşayan can dostlarımız için kendi hayal dünyalarının içerisinde resim çizerek kulübeler tasarlayan Şehit Osman Yıldırım İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri yaptıkları resimleri Yahşihan Belediyesi’ne verdiler. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bu güzel kalplerin çizimine kayıtsız kalmadı ve belediye personellerine her çizimin hayata geçirilmesi görevi verdi. Tek tek her çizimi inceleyen Yahşihan Belediyesi personelleri ellerindeki çizimlerin birebir aynısı kulübeleri yaparak boyamak üzere öğrencileri geçici hayvan barınağında ağırladılar.

Yahşihan Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’nda bir araya gelen öğrenciler şaşkınlık ve mutluluk içerisinde resimlerini çizdikleri kulübeleri boyadılar. Başkan Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında: “Minik öğrencilerimizin hayallerine ortak olmak çok güzel bir duygu. Bugün onların yüzündeki gülümsemenin sebebi aslında bizler değiliz öğrencilerimizin içlerindeki bu masum hayvan sevgisi. İçlerindeki bu sevgi ışığı hiç sönmesin.” Şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız