Çocuklar, komutanı ziyaret etti

Çocuklar, komutanı ziyaret etti

KOMUTANA, YAPTIKLARI TABLOYU HEDİYE ETTİLER

Çocuklar, komutanı ziyaret etti

Jandarma Teşkilatı´nın 178´inci kuruluş yıldönümü nedeniyle, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü´ne bağlı koruma altında bulunan çocuklar, Albay İsa Çakmak´ı ziyaret ettiler. İl Müdürü Hatice Uğurlu´nun da katıldığı ziyarette komutan çocuklarla yakından ilgilendi.

SİLAH VE TEÇHİZATLARI TANITILDI

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü´ne bağlı sevgi evlerinde koruma altında bulunan çocuklar, Türk Silahlı Kuvvetleri´nin vazgeçilmezi olan Jandarma Teşkilatı´nın kuruluşunun 178´inci yıldönümü nedeniyle Albay İsa Çakmak ile bir araya geldiler. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu´nun da hazır bulunduğu ziyarette çocuklara jandarmanın silah ve teçhizatları tanıtıldı.

KOMUTANA, YAPTIKLARI TABLOYU HEDİYE ETTİLER

Eğlenceli dakikalar geçiren çocuklar, kendi yaptıkları puzzle tabloyu İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak´a hediye etti. Çocukların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Albay İsa Çakmak, ?Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında, ülkemizin her noktasında gece-gündüz, sıcak-soğuk, yağmur-çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir? dedi.

GÜCÜ VE TEMİNATI OLMUŞTUR

Çakmak, ?Yerleşik kurum kültürü ve kimliğine sahip personeliyle Jandarma, üstün birlik ve silah arkadaşlığı ruhu vatandaşa insan merkezli, adaletli, sevgi ve şefkatle, birleştirici ve kucaklayıcı yaklaşımı ile her zaman milletinin yanında yer almıştır ve almaya da devam edecektir. Jandarma üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplini, etkili ve gerçekçi eğitimi, yüksek fiziki ve moral gücü ile kutsal vatan topraklarımız üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti´nin gücü ve teminatı olmuştur.?

HUKUK DÜZENİ İÇİNDE ARAMAKTADIR

?Kahramanca, canı pahasına her türlü zor koşullarda en zor arazi kesimlerinde teröristle mücadele harekâtı icra eden Jandarma, Emniyet Teşkilatımız ve diğer Kurum ve Kuruluşlarla tam bir koordine içinde bağrından çıktığı milletinden aldığı destekle fedakârca görev yapmaktadır. Jandarma Genel Komutanlığının tüm personeli görevlerini icra ederken ve hizmetleri yürütürken her zaman ve her yerde yürürlükteki kanunları kendisine rehber almakta ve her türlü çözüm ve tedbiri hukuk düzeni içinde aramaktadır.?

AZİM VE İNANCI İÇERİSİNDEDİR

?Yurdumuzun her köşesinde, halkla iç içe olarak büyük bir özveri ve heyecanla görev yapan ve devletin halka açılan penceresi konumunda olan Jandarma; Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında, hukuk devletinin kurallarına uygun, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine saygılı, halkın memnuniyetini sağlayacak şekilde güvenlik hizmeti sunmayı benimseyen ve halkımızla bütünleşmiş, Modern teknolojinin bütün imkânlarını etkinlikle kullanabilen, milli, ahlaki ve mesleki değerlerle yetişmiş personeliyle üstün bir vazife anlayışı, büyük bir sorumluluk duygusu ve özveriyle verilen tüm görevleri yerine getirme gayret, azim ve inancı içerisindedir.?

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü