Çocuklar gibi sevindiler

Çocuklar gibi sevindiler

ENGELLİ ÖĞRENCİLERE BİSİKLET DAĞITILDI

ENGELLİ ÖĞRENCİLERE BİSİKLET DAĞITILDI

Çocuklar gibi sevindiler

Mehmet Işıtan Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda ?Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Programı" kapsamında, bisiklet dağıtımı yapıldı. Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, engelli öğrencilerin engelleri dolayısıyla hareketsiz kalmamaları için bisiklet dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

BİSİKLETLER TESLİM EDİLDİ

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa gerçekleştirdiği ?Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Programı" kapsamında, Kırıkkale´de Mehmet Işıtan Özel Eğitim İş Uygulama Okulu´nda eğitim gören öğrencilere bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi. Bisiklet dağıtım törenine Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ile Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

OBEZİTEYE MARUZ KALMAMALARI İÇİN

Engelli öğrencilere bisikletlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ?Engelli öğrencilerimizin engelleri dolayısıyla hareketsiz kalmaları ve sonucunda obezite ve bağlı hastalıklara maruz kalmamaları amacıyla bisiklet dağıtımı gerçekleştirdik. Hem problemlerini aşmak hem de hayatlarına renk katmayı amaçlayan etkinliğimize katılanlara teşekkür ederiz. Daha sağlıklı bir Kırıkkale dileğiyle? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü