Çocuklar bizim geleceğimizdir

Çocuklar bizim geleceğimizdir

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN DAHA ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİREREK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İMZALI FOTOĞRAFLARI ÇOCUKLARA TESLİM ETTİ

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN DAHA ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİREREK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İMZALI FOTOĞRAFLARI ÇOCUKLARA TESLİM ETTİ

Çocuklar bizim geleceğimizdir

Kırıkkale Çocuk Destek Merkezinde kalan çocuklar daha önce AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen´den istedikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı fotoğraflara kavuştu.

ZİYARET SIRASINDA İSTEMİŞLERDİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, ziyaret ettiği Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü´ne bağlı Çocuk Destek Merkezinde kalan kız çocukları ile yaptığı kahvaltıda onların isteklerini sormuş, miniklerden gelen ´Cumhurbaşkanımızdan imzalı fotoğraf istiyoruz´ talebi üzerine, onlara fotoğraf sözü vermişti.

HEPSİ İÇİN AYRI AYRI İMZALADI

Her bir kız çocuğu adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan fotoğrafları sahiplerine ulaştıran Başkan Nuh Dağdelen, hediyelerini alan kız çocuklarının mutluluğuna ortak oldu.

BİZİM GELECEĞİMİZ VE GÜVENCEMİZSİNİZ

Çocuklara resimleri teslim eden İl Başkanı Dağdelen, "Sizler bizim sahip olduğumuz geleceksiniz, bizim evlatlarımızsınız. Hayat sizi hangi zorluklarla sınarsa sınasın asla yalnız değilsiniz. Sizi daima koruyan, kollayan Rabbimiz var. Bizler, sizlerin yüzü gülsün ve mutlu olun, diye çalışıyoruz. Gülen yüzleriniz solmasın, gözleriniz dünyaya umutla baksın. Tek dileğimiz ve bütün gayretimiz bunun içindir. Bundan sonra da daima hizmetinizdeyiz. Sık sık bir araya geleceğiz" şeklinde konuştu. Düzenlenen ziyarete AK Parti Kırıkkale İl Tanıtım ve Medya Başkanı Nebahat Erkök, Delice İlçe Başkanı Adem Gökdere, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu da katıldı.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı